Başkan Ali Çamlı’dan Onur Bulut açıklaması

Başkan Ali Çamlı’dan Onur Bulut açıklaması

“ Sezon sonuna kadar takımda kalacak”

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, takımının başarılı sağ beki Onur Bulut hakkında çıkan transfer iddiaları hakkında açıklama yaptı. Başkan Çamlı; hiç kimseyi gönderme gibi bir niyetlerinin olmadığını belirterek “Onur Bulut takımda kalacak” dedi.

 2 sezondur gösterdiği performansla gerek yurt içi gerekse yurt dışındaki takımların ilgisi üzerinde olan Kayserispor’un başarılı sağ beki Onur Bulut hakkında açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Ali Çamlı, oyuncuyu sezon sonuna kadar kadrolarında tutmak istediklerini belirtti.

Takımın Onur’a ihtiyacı olduğunu ifade eden Kayserispor kulüp başkanı Ali Çamlı şunları kaydetti.  “Herkes konuşuyor bir tek biz bir şey bilmiyoruz. Herhalde bilmesi gereken kulüp başkanı olarak benim ama Onur Bulut konusunda bir ben bilgi sahibi değilim. Onur benim futbolcum. Sezon sonuna kadar da özellikle kalmasını istiyorum. Benim takımımın Onur'a ihtiyacı var. Biz ligden düşmeye oynayan bir takım değiliz. Yukarıları hedeflediğimiz için inşallah takımı muhafaza edip, hiç kimseyi gönderme gibi bir niyetimiz yok. Biz büyük bir camiayız. Bu şehir çok güçlü. Her zorluğu aşabilecek bir şehiriz. Ancak elinizde 2 tane futbolcu göz doldurur duruma geldiği zaman hemen oraya gidiyor, buraya gidiyor muhabbeti oluyor. Onur hiçbir yere gitmiyor” 

Onur Bulut geçen sezon 1 gol 8 asist, bu sezon da 2 gol 4 asistlik performansının ardından Milli takıma kadar yükselmişti.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’