Başkan Ali Çamlı Trabzon’da Basel maçını takip etti

Başkan Ali Çamlı Trabzon’da Basel maçını takip etti

UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçı karşılaşması olan Trabzonspor- Basel karşılaşmasını izlemek üzere Trabzon’a giden Kayserispor kulüp başkanı Ali Çamlı açıklamalarda bulundu. Başkan Ali Çamlı açıklamasında; “Bugün birlik günü, bugün kucaklaşma ve dayanışma günü. İşte bu sebepten dolayı tüm kulüp başkanları ile birlikte Trabzon’dayız” dedi. 

 Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun daveti üzerine Trabzonspor- Basel UEFA Konferans Ligi play-off turu maçını izlemek üzere Trabzon’a giden Kayserispor Kulüp Başkanı Ali Çamlı açıklamalarda bulundu. 

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı; Trabzonspor’u gelirlerini depremzedelere bağışlamak üzere oynayacağı Basel maçında desteklemek için şehre geldiklerini belirterek şunları söyledi. “Dün deprem bölgesindeydik. O bölgede hayatını kaybeden tüm canlara Allah’tan rahmet diliyorum. Kalanlara baş sağlığı diliyorum, acıları acımızdır. Yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Tabi bu kelimelerle izah edilebilir bir durum değil ama Cenab-ı Hakkın bilgisinde ve ukdesinde gelişen bir olay. Rabbim tekrarından korusun. Dün deprem bölgesi Maraş’taydım. Bu aziz millet, yüce millet bu felaketin altından çok kısa bir sürede kalkabileceğini bizzat gördüm. Allah devletimizden ve milletimizden razı olsun... Tabi ki hayat devam ediyor. Bunları söylerken bir taraftan da güçlü olup o insanlara yardım edip daha çok ellerinden tutup ayağa kaldırmamız için daha çok çalışıp kardeşliğimizi pekiştirmemiz gerekiyor. Bugün birlik günü, bugün kucaklaşma ve dayanışma günü. İşte tam da bu sebepten Trabzonspor’umuzun gelirlerini depremzedelere bağışlamak üzere oynayacağı Basel maçında çok kıymetli teknik direktörümle birlikte daha önce hem Basel hem de Trabzonspor’da oynadı, bu da çok değerli. Tüm kulüp başkanları geldi ama ekstra hocamızı da getirdim ben buraya. Çünkü Trabzon’da çok sevildiğini biliyorum. Onun için birlikte gidelim dedim, o da kırmadı. Bugün her şeyimizle Trabzonspor’a destek verip bu maçı izlemeye geldik. “



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti