BAŞKAN PALANCIOĞLU´DAN

BAŞKAN PALANCIOĞLU´DAN

SİYASİ PARTİLERE ZİYARET

Talas Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kayseri´deki dört siyasi partinin teşkilat başkanları ve belediye başkan adaylarına nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Keşoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle Milliyetçi Hareket Partisi, İYİ Parti, Büyük Birlik Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisini ziyaret etti.

Başkan Palancıoğlu ve beraberindekiler ziyaretlerini sırasıyla MHP Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş, İYİ Parti Melikgazi İlçe Başkanı Erdal Dağ, BBP İl Başkanı Mehmet Karahançer ve İlçe Başkanı Mansur Türkaslan, CHP Melikgazi İlçe Teşkilatı ve Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu´na gerçekleştirdi.

Ziyaretlerinde şehre hizmetin önemini belirten Başkan Palancıoğlu, ?En büyük gayemiz birlik ve beraberlik içerisinde 31 Mart´a erişmek. Hepimiz de belediye başkanlığına adayız. Takdir tabi ki değerlendirecek, karar verecek, oy verecek vatandaşımızın. İnşallah hem Melikgazi´ye, hem Kayseri´ye, hem de ülkemize güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Yerel yönetim, yerel kalkınma dendiğinde siyasi parti gözetmeksizin birlikte çalışmak gerekiyor. Her zaman sizlerle görüş alışverişine hazırız.? değerlendirmesinde bulundu?

AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilat Başkanı Gökhan Ülke, ?Hepimiz aynı şehirde yaşıyoruz. Aynı havayı teneffüs ediyoruz. İnşallah biz bu nezaketle başlayan sürecin yine nezaketle sona ermesini arzu ediyoruz.? ifadelerini kullandı.

MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş, ?Cumhur İttifakının adaylarını genel başkanımızın birer emaneti olarak görüyoruz. Dolayısıyla 12 ilçede de adayımız var. Genel başkanımızın ifade ettiği gibi ?önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben´ diyen bir zihniyete sahibiz. Burada ittifaka uygun şekilde birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğiz.? diye konuştu.

İYİ Parti Melikgazi İlçe Başkanı Erdal Dağ, ziyaretlerinden dolayı Başkan Palancıoğlu ve teşkilat üyelerine teşekkür etti.

BBP İl Başkanı Mehmet Karahançer ise, kendilerinin ziyaretten dolayı onur duyduklarını belirterek teşekkür etti.

CHP Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu da, ?Çeşitlilik zenginliktir. Ben çeşitlilik ve zenginliğe çok inanıyorum. Şimdiye kadar Melikgazi´ye ve şehrimize hizmet etmiş herkese çok teşekkür ediyorum.? şeklinde konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı