BAŞKAN PALANCIOĞLU

BAŞKAN PALANCIOĞLU

MEKTEBİM OKULLARINDA

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Bahçelievler Mahallesinde bu yıl ilk kez eğitimin başladığı Özel Mektebim Okullarında düzenlenen 2018-2019 eğitim öğretim yılı açılış törenine katıldı.

Tören öncesi okul yönetimi ve velilerle bir araya gelen Başkan Palancıoğlu, yetkililerden okulla ilgili bilgiler aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan törenin ardından konuşan Özel Mektebim Okulları Bölge Yöneticilerinden Ulaş Salih Özdemir, ?Bizlerin emaneti olan yavrularımız hepiniz Mektebim ailesine hoş geldiniz. Sizlerle burada buluşmanın mutluluğunu yaşıyor, heyecanını tarif edemiyoruz. Şuanda ülke genelinde 65 kampüste, 204 okulda, 30 bin öğrenci ve 5 bin personelle ders başı yaptık.? dedi.

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, ?Bugün açılışını yaptığımız ve ilk eğitim öğretim yılına başlayan Mektebim Okullarının öğrenci, veli ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum? diyerek konuşmasına başladı.

Başkan Palancıoğlu, Talas´ın vatandaşların eğitimde en çok tercih ettiği ilçe olduğuna dikkat çekerek, ?Kayserili, hizmet kalitesine önem verir. Eğer burada iyi hizmet alırlarsa, eğitimden memnun kalırlarsa insanlar burayı talep etmeye başlar. Bundan dolayı Talas Belediye Başkanı olarak eğitim kalitesinin en üst seviyede olmasını ve vatandaşlarımızın memnun olmasını diliyorum. Rabbim çocuklarımıza hayırlı yazgılar yazsın. Onların geleceklerini, bahtlarını açık eylesin. Mektebim Okullarına böyle güzel bir eğitim yuvasını ilçemize kazandırdıkları için teşekkür ediyor, yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum.? şeklinde konuştu.

Başkan Palancıoğlu´nun konuşmasının ardından şiirler okundu. Törenin sonunda öğrenciler; ailelerini ve öğretmenlerini alkışlayarak sınıfların yolunu tuttu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor