BAŞKAN PALANCIOĞLU

BAŞKAN PALANCIOĞLU

ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARIYLA BULUŞTU

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, şehit ve gazi aileleri ile yaklaşan Kurban Bayramını kutlamak için kahvaltılı programda buluştu.
Programa Başkan Mustafa Palancıoğlu ve eşi Emel Palancıoğlu, Kayseri İl Müftüsü Şahin Güven, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz ve Talas İlçe Müftüsü Esat Yapıcı katıldı.
Şehit ailelerine şükran duygularını ileten Başkan Mustafa Palancıoğlu, ?Geçen hafta sonu Kayseri heyetimizle birlikte gönül köprüsü kurmak için Şırnak´a gittik. Orada gördük ki emniyet güçlerimiz ve devletimiz yoğun bir faaliyet içerisinde. Gençlerimizi orada ülke savunmasında görünce gurur duydum. Hem bayramınızı kutlamak hem de şehitlerimizin ruhunu şad etmek için sizlerle bir araya geldik. Bizim önceliğimiz sizlersiniz. Hakikaten orada da şehitlerimizin sayesinde bizler burada çok rahat bir şekilde yaşıyoruz. Türkiye şuan son 150 yılın en önemli döneminden geçiyor. Yabancı güçler ve içteki düşmanlar ülkeyi bir Mısır, Suriye ve Irak gibi yapmak için ittifak etmişler. Bizim de siyasi fark gözetmeksizin birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım.? dedi
Başkan Palancıoğlu sözlerini şöyle tamamladı: ?En çok minnettar olduğumuz sizlersiniz. Şehitlerimizden Allah razı olsun. Onların makamları hepimizin ulaşmaya çalıştığı makam. Şehitlik makamı Peygamberlikten sonraki ulaşılabilecek en önemli makam. Şehitlerimizden bizlere şehadet etmelerini niyaz ediyoruz. Her zaman hizmetinizde ve emrinizdeyiz. Yaklaşan Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Şehitlerimizi de rahmetle anıyorum. İnşallah bu terör kısa zamanda son bulur. Rabbim ülkemizin parçalanması için hesap içinde bulunan bütün düşmanlarımızı bertaraf etsin. Bizlerde sizlerle beraber bu ülkenin menfaati için gece gündüz çalışacağız.?
Ülkenin zorlu bir süreçten geçtiğini ve bu süreçte devlet ve millet birlikteliğinin çok önemli olduğunu belirten İl Müftüsü Şahin Güven, ?Terör eylemleriyle bize korku salmaya çalışanlar tam aksine terör eylemleri sonuncunda bu ülke halkının birbirine daha fazla kenetlendiğini görüyor. Bu açıdan aslında tam bir Çanakkale ruhu yaşıyoruz. Yüce Mevla´ya hamdolsun ki şehitlerimiz ölmüyor; şehitlerimiz bize yeniden can veriyor. Devletimiz bütün kurumlarıyla her türlü yardımı sizlere yapmaya çalışıyor. Bu ülke şehitlere ve onların emaneti olan yakınlarına sahip çıktıkça daha da güçlü olacaktır. Zaman zaman bu şekildeki birlikteliklerle hem duygularımızı canlı tutuyor hem de aramıza fitne sokmaya çalışanlara fırsat vermiyoruz. Bu açıdan ben Başkanımıza bugünkü organizasyon için çok teşekkür ediyorum.? diye konuştu.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ