BAŞKAN HİÇYILMAZ BU SÖZLERİYLE KİME MESAJ GÖNDERİYOR?

BAŞKAN HİÇYILMAZ BU SÖZLERİYLE KİME MESAJ GÖNDERİYOR?

?BEDDUA EDENLER ARTIK VAZGEÇSİN?


Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz Kay-Tv / Erciyes Tv ortak yayınında Kay-Grup Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya´nın sorularını cevapladı? Başkan Hiçyılmaz programda KTO başkanlığı için bir dönem daha aday olmak istediğini ancak yol arkadaşlarında değişiklik yapmak niyetinde olduğunu açıklarken sitemkar bir göndermede bulunarak, ?Biz beddua edenlerden değiliz. Beddua edenler artık bu alışkanlıklarından vazgeçip iyi işler yapanlara destek vermelidir? ifadesini kullandı? Başkan Hiçyılmazın bu sitemkar göndermesinin adresinin neresi ve kim olduğu kafalarda soru işaretleri oluştururken, Başkan Hiçyılmaz sözlerini ??Herkese Hüsn-ü Zan´la yaklaşmak gerekir? şeklinde noktaladı?
Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz Kay Tv / Erciyes Tv ortak yayınında Kay- Grup Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya´nın sorularını cevapladı? 2015 yılı faaliyetlerini değerlendirip 2016 yılı planları hakkında kamuoyunu bilgilendiren Başkan Hiçyılmaz 2016 yılı sonlarında gerçekleşmesi muhtemel olan genel kurulda yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı? Hiçyılmaz ?Bir yöneticinin bir koltukta çok uzun yıllar oturmasına karşıyım. Ancak tasarladığı projeleri hayata geçirebilmek adına iki dönem görev yapması gerektiğinde de inanıyorum? Çünkü iki dönemin ardından yöneticilerin heyecanı bitiyor ve işler rutinleşiyor? Tabii heyecanını kaybetmeden uzun yıllar devam edecek insanlarda çok. Önemli olan o heyecanı koruyabilmektir. Ben de henüz heyecanımı koruyorum ve üyelerimiz teveccüh gösterirlerse bir dönem daha göreve talibim. Gerçi daha uzun istişareler yapacağımız fikirlerini alacağımız kamuoyu liderlerimiz, büyüklerimiz mevcut. Henüz son kararımız değil lakin benim içimden geçen bir dönem daha bu makamda kalıp bütün yarım kalan projeleri tamamlamaktır? değerlendirmesinde bulunarak başkanlık koltuğunun yeni dönemde de namzedi oldu-ğunu deklere etti?
Başkan Hiçyılmaz sözlerinin devamında yeni dönem için ekip arkadaşlarında değişikliklerde gideceğinin sinyallerini vererek, ?Bazı arkadaşlarımızla yola devam edemeyeceğiz. Gerek onların iş yoğunluğu ve gerekse yönetim anlayışımızdaki farklılıklar nedeni ile ekipte değişiklikler olacak? şeklinde konuştu?
Başkan Hiçyılmaz sözlerinin sonunda birde sitemkar göndermede bulunarak, ?Beddua edenler artık bu alışkanlıklarını değiştirip iyi işler yapan insanları desteklesinler. Ben hem dua eden, hem de dua almak isteyen bir insanım. İnsanlara hep hüsn-ü zanla yaklaşılması taraftarıyım. Beddua edilen olmak hiç istemem. Bazı arkadaşlar var ki onlar konuşmalarına çok dikkat etmelidir. Beddua, kötü söz kimseye bir şey kazandırmaz? ifadesini kullandı. Hiçyılmaz´ın bu sitemkar göndermesi kafalarda göndermenin adresi konusunda soru işareti yarattı?
HABER: Ceyhun Üsten



Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret