BAŞKAN GÜLSOY KOLTUĞUNU ALYA´YA DEVRETTİ

BAŞKAN GÜLSOY KOLTUĞUNU ALYA´YA DEVRETTİ

Minik Başkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarken, kurumsallaşmaya ve markalaşmaya önem verilmesi talimatında bulundu.

Kayseri Ticaret Odası yönetim kurulu başkanı Ömer Gülsoy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle koltuğunu 2. Sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Alya Başyazıcıoğlu´na devretti. Minik Başkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarken, kurumsallaşmaya ve markalaşmaya önem verilmesi talimatında bulundu.

Makam koltuğuna oturan Alya Başyazıcıoğlu, Öncelikle, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün biz çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutluyorum. Bize emanet edilen bu bayram için Atatürk´e teşekkür ediyor, saygı ve rahmetle anıyorum diyerek şöyle konuştu:

?Böylesine önemli bir günde burada sizlerle olmaktan çok mutluyum. 23 Nisan Günü için ticaret odasının yönetim kurulu başkanlığı makamını bir günlüğüne devraldım. Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. Geleceğin girişimcisi olarak arkadaşlarımla güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Ülkemizin ileri gitmesi için canla başla çalışacağımıza, devletimizi vatanımızı koruyacağımıza söz veriyoruz.?

Kurumsallaşmaya ve markalaşmaya önem verme talimatında bulunan minik Başkan Başyazıcıoğlu, şirketlerin yaşaması için gelecekte çocuklara miras kalması için kurumsallaştırma şart dedi. Ayrıca eğitimler verilmesi talimatında bulunan minik Başkan eğitimlerinde önemine değindi.

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu başkanı Ömer Gülsoy da minik başkanın talimatlarının yerine getirileceğini belirterek şöyle konuştu:

?99 yıl önce bağımsızlık karakterimdir diyen bir liderin bu memleketin hiçbir zaman özgürlüğünden taviz vermeden milletin meclisinin açıldığı gün bu millet hiçbir zaman inandığı değerler üzerine mücadele ederek bu vatanı bize emanet etmişlerdir.?

?Hala 100 yıllık hesabı sürdürmeye çalışanlar var? diyen Gülsoy, ?Bilsinler ki bu hesabı sürdürmeye çalışanlar bizde ecdadımız gibi dedelerimiz gibi bu millet bu vatan için çalışacağız gördüğünüz gibi çocuklarımız hedefini koymuşlar çalışmaya söz vermişler bizlere de ayrıca kurumsallaşma ve markalaşma konusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz bu vesile ile 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum? dedi.

Etkinlikte ayrıca minik başkana fahri üyelik belgesi Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy tarafından takdim edilerek çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Ticaret odasında düzenlenen programa Bilfen Okulları öğrencileri ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ile KTO yönetim Kurulu üyelerinin çocukları da katıldı.

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”