BAŞKAN EROL BEDİR, YENİ SEZON HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

BAŞKAN EROL BEDİR, YENİ SEZON HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

?BU SENE HEDEFİMİZ ÜST SIRALAR?

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir: ?Süper Lig´de yeni sezon izleyenlerin gözüne hoş gelecek bir futbol sergileyeceğiz ve üst sıralarda yer alacağız? dedi.

Erol Bedir, yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarını şu ana kadar hemen hemen tamamlayıp 8´i yabancı 13 futbolcuyu renklerine bağladıklarını söyledi.        

Takımın şu an durumunun iyi olduğunu belirten Bedir, şunları söyledi: ?Süper Lig´de 26-27 futbolcuyla 18 lig ekibi içinde en hazır takımız. Fazla futbolcu transfer ettiğimiz için bunların bir uyum süreci var. Bu uyum sürecinde Kayseri ve Erzurum´dan sonra Avusturya kampıyla 11 Ağustos´ta başlayacak lige hazır hale gelmeye çalışıyoruz.?

Eldeki malzemenin iyi olmaması durumunda belirlenen hedefin bir anlamı olmadığını aktaran Bedir, sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Kayserispor, bu yıl biraz daha farklı, daha ses getiren, yukarıları hedefleyen, yani sonuca odaklı bir takım olma yolundadır. Bu bizi beşinciliğe mi, yoksa 10´unculuğa mı taşır. Bunu bizim performansımız, inancımız, gayretimiz ve sahada akıtacağımız ter gösterecektir. 2017-2018 sezonunda çok iyi futbol oynayan, agresif, oyuna sert, fair play çerçevesinde bir takım göreceğiz. Ligde orta sıraların üstünde bir yer hedefliyoruz.? 



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı