BAŞKAN EROL BEDİR,

BAŞKAN EROL BEDİR,

?HER ŞEY AVRUPA İÇİN?

Takım olarak bu Cumartesi oynanacak Kasımpaşa maçına hazır olduklarını belirten Kayserispor Başkanı Erol, ?Her şey Avrupa için? dedi.

Konuyla ilgili yazılı açıklamasında Başkan Bedir, şu ifadelere yer verdi:

?Yönetime geldiğimiz 2017 yılbaşından itibaren, takımımızla birlikte sosyal, sportif ve kurumsallık adına yaşamış olduğumuz başarılara bir yenisini eklemek üzere başta Büyük Taraftarımız olmak üzere;

Teknik heyetimiz, futbolcularımız ve yerel medyamızın büyük çoğunluğu ile kenetlenmiş durumdayız.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında yakalamış olduğumuz başarılı trendi, yeni sezonun ilk devresinde de sürdüren takımımız her alanda ( taraftar sayısı ve desteği, sosyal ilişkiler, kurumsallık, temsil gücü, medya desteği vs ) hızla ilerleme sağlarken, son haftalarda sportif açıdan alıştığımız, arzuladığımız performansa ulaşamamıştır.

Sebebi ne olursa olsun, yönetimimizce geçici olduğuna inandığımız bu durumun tespiti yapılmış ve bu hafta içerisinde takım, teknik heyet ve yönetim yetkilileriyle seri toplantılar yapılarak Cumartesi oynayacağımız Kasımpaşa maçıyla birlikte alışılan, özlenen Kayserispor´u yeniden sahalarda görebilmek için her türlü tedbir alınmıştır.

Cumartesi günü saat 16.00´ da kendi evimizde oynayacağımız maçla birlikte tekrar çıkışa geçeceğine yürekten inandığımız takımımız halen bulunduğu 5. sıradan aşağıya sezonun sonuna kadar inmeyecek ve İnşallah Avrupa kupalarına katılma hakkını elde edecektir.

12 maçlık bu periyotta çok zorlu maçlar oynayıp, çok acı çekeceğiz. Bunu biliyoruz.Ancak hiçbir engel bizi Avrupa hedefimizden geri bırakmayacak,oynadığımız maçların sonucu ne olursa olsun, amacımız doğrultusunda bir sonraki maçımıza odaklanacağız.

Yönetim olarak biz inandık; teknik heyet ve futbolcularımız inandı. Büyük taraftarımızın da yüreklerinin bizimle çarptığını biliyorum.

Bu yolculukta özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçlarda rakiplerimize puan vermemek için taraftarımızın 90 dakika yoğun desteğine ihtiyacımız olduğu da açıktır.

Kasımpaşa maçıyla birlikte bu güçlü desteğin ve 3 puan serisinin başlayacağına inanıyor, ?Her şey Avrupa için´ diyorum.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti

Melikgazi Kayseri Basketbol ligi 9.sırada tamamladı

TKBL: Melikgazi Kayseri Basketbol:75 - BOTAŞ: 80