BAŞKAN EREN´İN HESAPLARI TUTACAK MI?

BAŞKAN EREN´İN HESAPLARI TUTACAK MI?

YENİ SEZONDA GENÇ OYUNCULAR İLE MÜCADELE EDECEĞİZ´

Kayseri Erciyesspor´da yaşanan gelişmeler, Başkan Eren´in ? Yeni sezonda genç oyuncular ile mücadele edeceğiz´ sözünü doğrular nitelikte devam ediyor. Mavi-siyahlı takımdaki tecrübeli oyuncular bir bir sözleşmelerini fesih edip takımdan ayrılıyor. Bu süreçte Başkan Ziya Eren´in, sessiz kalması ise dikkatlerden kaçmıyor.

Erciyesspor geride kalan sezonda Süper Lig´i 17.sırada tamamlayarak, PTT 1.Lig´e düşmüştü. Bu süreçten sonra uzun süre sessizliğini koruyan Başkan Ziya Eren, ilk olarak Kayserispor Genel Kurulu´nda ortaya çıkmıştı.

Genel Kurul öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Eren, destek alamadıklarını ve yalnız bırakıldıklarını söylemişti. Yaşanan gelişmeler neticesinde Başkan Eren, ?Yeni sezonda genç oyuncular ile mücadele edeceğiz´ sözünü teyit eder şekilde takımdan ayrılan tecrübeli oyuncuların gitmesine hiçbir şey söylememesi dikkatlerden kaçmıyor.

Erciyesspor´a gönül vermiş herkes pür dikkat Başkan Ziya Eren´in neler yapacağını bekliyor. Ligin başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen mavi-siyahlılar da herhangi bir çalışması olmaması, taraftarı ve spor kamuoyunu endişelendiriyor. Son olarak Kayserispor-Erciyesspor hazırlık maçında Kadir Has Tesisleri´ne gelen Başkan Eren´in, sessiz hali ve herhangi bir açıklama yapmaması da tartışma konusu olan bir başka durum oldu.

Erciyessporlu taraftarların ve spor kamuoyunun tek isteği biran önce mavi-siyahlı takımda yaşanan belirsizliklerin ortadan kalkması ve takımın lige hazır hale gelmesi.



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti