BAŞKAN EREN´DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR

BAŞKAN EREN´DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR

EREN, ?OYUNCULARIMI YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUM?

BAŞKAN EREN´DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR

Kayseri Erciyesspor-Boluspor maçının ardından Spor Müdürümüz Mustafa Gürbüz´e özel açıklamalarda bulunan Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren, ?Her zaman istediğiniz sonucu alamıyorsunuz. Sahada her şeyini ortaya koyan, alt yapının bu yürekli, genç ve ligin yaş ortalaması en genç takımında, oynayan bütün oyuncularını yürekten tebrik ediyorum? dedi. Eren ayrıca ?Maddi yetersizlikler bizleri genç oyunculara yöneltti? dedi.

PTT 1.Lig´in açılış maçında Kayseri Erciyesspor-Boluspor´u konuk etti. Karşılaşma 0-0 berabere tamamlandı. Karşılaşma sonrası konuşan Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren, önemli açılamalar da bulundu.

EREN, ?OYUNCULARIMI YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUM?

Spor Müdürümüz Mustafa Gürbüz´e özel açıklamalarda bulunan Erciyesspor Kulüp Başkanı

Ziya Eren şunları söyledi: ?3 puanı kaçıran taraftık. Rakibe karşı üstün oynadık. Rakibin iki tane pozisyonu var. Olmayınca olmuyor. Futbolda bu her zaman vardır. Her zaman istediğiniz sonucu alamıyorsunuz. Fakat alt yapının bu yürekli, genç ve ligin yaş ortalaması en genç takımında, oynayan bütün oyuncularını yürekten tebrik ediyorum.

Maçtan daha önemli olan ise, genç Tayyip Kanarya´nın inşallah durumu çok ciddi değildir. Doktorun ilk teşhisi biraz olumsuz. Uzun süreli bir sakatlık gibi gözüküyor. İki puana üzüntümüz var. İki puan telafi edilir. Tayyip gibi gelecek vadeden oyuncuları kazanmak zordur. Tedavisine hızlıca başlayacağız. Bu takıma tabi ki takviyeler yapılması lazım.

Takviyelerin geldiğinde oynama garantisi olmayan ve genç oyuncularımızın önünü kesecek bir durum yaratmalarını istemiyorum. Gelen oyuncular da çaba göstererek, formayı almaları gerekiyor. Hocalarımızla yaptığımız toplantıda eksik kalan bölgelerimizi tespit ettik. Anlaşmaya vardığımız oyuncularımız var. Lisanları çıkmadı.

Bizimle antrenman yapan oyuncuların yanı sıra 5 transfer daha yapacağız. Onlarla birlikte

Erciyesspor´a güç katacağız. Gecenin bu saatinde buraya kadar gelen tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.?     

EREN, ?İMKÂNSIZLIKLAR BİZİ GENÇ OYUNCULARA YÖNELTTİ?

Takımın gençleşme nedeninin maddi imkansızlar olduğunu söyleyen Başkan Ziya Eren sözlerini şu şekilde sürdürdü: ? Boluspor maçına 18 kişi ile değil 17 kişi ile çıktık. Bu 17 kişinin 12´si alt yapımızdan hocalarımızın yetiştirdiği Kayseri´nin öz çocuklarıdır. Bu durum yeni bir projeden ziyade, maddi imkansızlıklardan dolayı böyle oldu. Eğriye eğri, doğruya doğru işin aslı budur. Bizler bunu hiç çekinmeden sözleriz. Yürekli insanlarız. Daha önceki dönemlerde, buna cesaret edememiştik. İmkansızlıklar bizi bu yöne çekti. İnşallah burada başlangıcı olumsuz gibi görünen durumların, bize olumlu olarak döneceğine inanıyoruz. Bu oyuncuların dışında, futbol 11 kişi oynanıyor gibi gözüküyor ancak arkasındaki işleri kimler yapıyor bunlar gözükmüyor. Kayseri Erciyesspor´un, 210 tane lisanslı oyuncusu var. Mükemmel alt yapı tesisleri var. İki yıl önce Türkiye finali oynamış bir alt yapısı vardır. 1999-2000 doğumlu gelecek vadeden oyuncularımız var. Senelerdir gerçekleştiremediğimiz bir durumu gerçekleştirmiş olduk. Teknik heyet konusunda da aynı şeyi yaptık. Yaptığımız bu işler ilerleyen dönemlerde bizlere olumlu yansır diye düşünüyoruz.?

Maçın ardından konuşan bir diğer isim olan Kulüp Basın Sözcüsü Kaan Savruk ise şöyle konuştu: ?Gençlerin oynadığı oyundan dolayı gurur duydum. Çok istekliler. Erciyesspor bir geçiş süreci yaşıyor. Bu gençlerle, bu süreci inşallah çabuk sonlandıracağız. Transfer süreci devam ediyor. Birkaç mevki için transfer düşünebiliriz. Hocamızla istişare ederek olacak transferler ama önemli bu gayretin gösterilmesiydi. Gayret olduktan sonra

Erciyesspor istenilen seviyeye ulaşacaktır.? 



Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var