BAŞKAN EREN, AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

BAŞKAN EREN, AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

?HERKES HADDİNİ BİLECEK. KİMSE BENİM KADAR BU TAKIMA KATKI SAĞLAMADI?

Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren, Erciyesspor-Alanyaspor maçının ardından konuştu. Kendisini eleştirenlere seslenen Eren, ?Herkes haddini bilecek kimse benim kadar bu takıma katkı sağlamadı? dedi. Başkan Ziya Eren, ayrıca İngiltere´de kulüp alan ve yatırım yapan ilk Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğuna da vurgu yaptı.
Kayseri Erciyesspor, ligin 21.hafta karşılaşmasında sahasında Alanyaspor´u konuk etti. İlk yarısı 1-0 Alanyaspor´un üstünlüğü ile geçilen maçı, konuk ekip 3-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu.
Maçın ardından grubumuza açıklamalarda bulunan Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren, kendisini ve takımı eleştirenlere deyim yerindeyse açtı ağzını yumdu gözünü. Takımın sahipsiz olmadığını dile getiren Ziya Eren şöyle dedi: ?Mücadelemiz devam edecek. Bu hafta ki takımın oyunundan ve yeni transferlerin uyumundan memnun değilim. 6 haftadır yenilmeyen Erciyesspor gitti. Geçen hafta yenildik ancak iyi oynadık. Bu hafta ki oyundan memnun değilim. Gidişattan da memnun değilim. Burası her istenilenin yapılabildiği köklü bir kulüptür. Herkese her türlü tavizin verildiği bir kulüp. Transfer deniliyor, transfer yapılıyor. Her istenilen oyuncu alınıyor. Artık taviz vermeyeceğiz. Takımda 30 oyuncu var. Kim hak ediyorsa, formayı o alacak. Ağır tedbirler alacağız. Benimle ilgili ani kararlar veriyor deniliyor ama herkes evinde yatarken ben, gece ikilere üçlere kadar bu takım için çalışıyorum. Her anlamda çabam sürüyor. Bunları yaparken kimseye takımı yem ettirmem. Kimsede benim kararlarıma, fevri ve şahsi verilmiş karar olarak bakmasın. 1,2 milyonluk şehirde kimse benim kadar bu takıma katkı sağlamadı. 10 yıldır tek başıma mücadele ediyorum. Benim kararlarımla ilgili kimse internet üzerinden saçma sapan yorumlar yapmasın. Herkes haddini bilecek. Görevini herkes iyi kullanacak. Erciyesspor yönetimi buradadır. Biz işimizi yapmaya devam edeceğiz.?
EREN, ?TÜRKİYE´DE BİR İLKİM?
Başkan Ziya Eren, Uluslar arası düşünceleri ve yatırımları konusunda sorulan soruya da ?Bunlar çok çok uzun incelenecek konular. Türkiye Cumhuriyeti´nde Kayseri Erciyesspor için kimsenin yapmadığını yaptığımı buradan ilan ediyorum. Uluslar arası alanda da bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak İngiltere´de bir yatırım yapabilen ilk Türk´üm. Kimsede kusura bakmasın. Evet, ben futbolu gerçekten severim ancak Türkiye´de her şey futbolda çok çarpık gidiyor. İngiltere´de bir kulüp alırken, İngiltere Futbol Federasyonu sizin başkanlık yapmaya yeterli olup olmadığınızı haftalarca ve aylarca irdeliyor. Türkiye´de ise sarı çizmeli Mehmet Ağa geliyor ?Başkan oldum´ diyor, kimse de sen nasıl başkan oldun, niye oldun, nasıl hak ettin demiyor. Türkiye´de hakemlik babadan oğula, babadan yiğene, amcadan yiğene geçiyor. Kimse niye böyle oluyor demiyor. Türkiye´de her şey çarpık gidiyor. 10 senedir bu çarpıklığı düzeltmek için tek başıma mücadele ettim ve mücadeleme devam edeceğim. Kimsede kusura bakmasın? dedi.
?YENEN GOLLER TAKIMIMA YAKIŞMADI?
Ara transfer dönemi ve teknik heyet değişiklikleri ile gidişat konusunda sorulan soruya da cevap veren Başkan Eren, açıklamalarını şöyle tamamladı: ?Bu işin rekoru falan olmaz. Şahsi olarak düşünülmesin. Ben 10 yılda 30´a yakın teknik heyetle çalıştım. Kimse benim yakın akrabam değil. O günün şartlarında yapılması gereken ne ise onu yaptık. Elbette bizde yanılıyoruz. Ama 6 haftadır namaglûp yenilmeden sürdürdük. Geçen haftada iyi oynadık, ancak bu maçta ben memnun muyum derseniz, hakemin penaltı kararı yanlış mı doğru mu bunu tartışmayız. Karar verildi ve maç bitti. Ancak 2. ve 3. goller benim takımıma yakışmadı. İçeride bunun altından kalkabileceğine inandığımız oyuncular var. Kimse tereddüt etmesin.? (SPOR SERVİSİ)

 



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti