BAŞKAN EREN AÇIK VE KONUŞTU

BAŞKAN EREN AÇIK VE KONUŞTU

?TEKNİK HEYETLER, ŞAPKALARINI ÖNLERİNE KOYUP MUHASEBE YAPMALI?

Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren, Erciyesspor´un Samsunspor´u 3-0 yendiği maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Eren, ?Genel kurula kadar yanınızdayız diyecekler ama sonrasında olmayacaklarının görüntüsünü verirlerse devam etmeyeceğim? dedi.
PTT 1.Lige veda eden Kayseri Erciyesspor, bu ligdeki son maçında Samsunspor´u konuk etti. Maçtan Erciyesspor 3-0 galip ayrıldı. Maçın ardından teknik heyetler ve yapılacak olan genel kurula ilişkin açıklamalarda bulunan Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren, açık ve net konuştu.
Teknik heyetler muhasebe yapması gerekiyor diyen Başkan Eren şöyle dedi: ?Son iki haftadır oynanan oyun bizi, ziyadesi ile mutlu etti. Mecburen oluşturan bu kadronun bu kadar başarılı olması, bir anlam taşıyor. İki haftadır oynayan futbolcular sezon başından bu yana kadromuzda yer alıyor. Oyuncuların hiç birini devre arası almadık. Bu oyuncuları göremyen teknik heyetlerin sıkıntıları oldu. Bu durumun suçlusu, en başta biz olduk. Teknik heyetlerde, bu takımın nasıl bu hale geldiği konusunda, şapkalarını önlerine koyup muhasebe yapmaları gerekiyor.?
30 Mayıs´ta yapılacak olan genel kurula ilişkinde konuşan Başkan Eren sözlerini şu şekilde tamamladı: ? Genel Kurulumuzun tarihini belirledik. Duruma görede karar vereceğiz. Yönetim kurulu ile henüz bir araya gelmedik. Adaylık konusunu, yönetim kurulu ile birlikte vereceğiz. 2006 yılında göreve geldik. Belli bir süre ara verdik. Sonrasında yaklaşık 7 yıldır aralıksız göreve devam ediyoruz. Bu sürede neler yaptıysak, genel kurulda açıklayacağız. Yapması gerekenler, neler yapmadı? Bunları da söyleyeceğiz. Şehirimizde,önemli miletvekileri ve belediye başkanları var. Onlarlada görüşeceğiz. Neler olacak hep birlikte göreceğiz. İnşallah Kayseri Erciyesspor için hayırlı olur. Bu karar verme mekanizmaları yine çalışmayacak. Genel kurula kadar yanınızdayız diyecekler ama sonrasında olmayacaklarının görüntüsünü verirlerse devam etmeyeceğim. Açık ve net konuşayım. 6,5 yılda, 18 Milyon 500 Bin Tl sadece vergi yatırdım. Benim yaptığımı başkası yaptıysa çıksın açıklasın.? (SPOR SERVİSİ)



Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor

Kayserispor fener’i çalışıyor

Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı