BAŞKAN EKİCİ,

BAŞKAN EKİCİ,

MESLEKTAŞLARININ MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI ...

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezuniyet törenine katıldı. Başkan Ekici, Diş Hekimliği Fakültesi 8.dönem mezunlarının diploma sevincine ortak olurken yeni meslektaşlarını da tebrik etti.

Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından Sabancı Kültür Sitesi´nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Vali Süleyman Kamçı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Rektör Prof. Dr. Murat Doğan, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Talas Kaymakamı Zekeriya Güney, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Fakülte Dekanları, öğretmenler ve davetliler ile birlikte katılan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici Diş Hekimliği Fakültesi 2016?2017 yılı mezunlarını tebrik etti.

Yeni mezunların uzun bir eğitim maratonunu tamamlayarak diş hekimi olma hakkını kazandıklarına dikkat çeken Başkan Ekici sözlerini şöyle sürdürdü;

?Mezuniyet mutlu bir son olmakla birlikte, hayata atılan yeni bir adım, yeni bir başlangıçtır. Bugünden itibaren üstleneceğiniz görevin ağır sorumluluğunu, omuzlarınızda hissetmeye başlayacaksınız. Sizler tüm bu zorlukları aşabilecek bir güç ve potansiyele sahipsiniz. Hayalinizdeki tüm umut kapılarının, açılmasını temenni ediyorum. 25 yıl önce Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi´nden mezun olarak, Diş Hekimliği hayatına atılan bir abiniz olarak sizlere tavsiyem, disiplinli ve inançlı olun. Bunları tatbik ettiğiniz anda, ulaşmak istediğiniz hedefe mutlaka varırsınız. Biz sizlere güveniyoruz, sizin tek vatan, tek millet, tek bayrak ve tek devlet idealinden hiçbir zaman taviz vermeden, ülkemizin, milletimizin ve insanlığın hizmetinde olacağınıza eminiz. Bizden sonra, hekimlik görevini başarı ile yürütecek olan sizlere, yetiştirilmenizde emeği geçen ailelerinize ve değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı