BAŞKAN ÇOPUROĞLU´NDAN

BAŞKAN ÇOPUROĞLU´NDAN

MİTİNG´E DAVET?

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ilimizde görev yapan medya mansuplarını kahvaltıda ağırlayarak sohbet etti? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın hafta sonu ilimize gerçekleştireceği ziyaret ve yaklaşan ?Mahalli İdareler Seçimleri´ ile ilgili olarak medya mensuplarına bilgiler veren Başkan Çopuroğlu ilimiz sakinlerini de mitinge davet etti?

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, ilimizde görev yapan medya mensuplarını kahvaltıda ağırlayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın hafta sonu ilimize gerçekleştireceği ziyaret ve yaklaşan ?Mahalli İdareler Seçimleri´ ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunup, bilgiler verdi?

Başkan Çopuroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Kayseri ziyaretine dair yaptığı değerlendirmede ?13 Ekim Cumartesi günü 13: 30´da Kayseri olarak Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağız. Devamında Hulusi Akar Paşa Camii´nin açılışı var. Ardından da Cumhurbaşkanımız Erciyes Üniversitesi´nin akademik yılı açılışına katılacak. Cumhurbaşkanımız akşamda nikah törenine katıldıktan sonra şehrimizden ayrılacaklar. Bu çerçevede teşkilat olarak tüm ilçelerimizde ve şehir merkezinde organizasyon konusunda ilçe yönetim kurullarımızı bilgilendirdik. Bu konuda gayretlendirilmesi konusunda görüştük ve toplantılar yapıyoruz. Bu program Valiliğimizin ve büyükşehirimizin programıdır. Bizde Kayseri il teşkilatı olarak katkı verme gayretindeyiz" ifadesini kullandı?

Sözlerinin devamında göreve geldiklerinden bu yana bütün ilçeleri ziyaret ettiklerini hatırlatan İl Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik olarak yürütülen çalışmalara dair de şu bilgileri verdi?"Biz göreve geleli 67 gün oldu. 67 gün zarfında dolaşmadığımız hiçbir ilçe kalmadı. Bazı ilçelerimize programlar dolayısıyla 3-4 defa gittiğimiz oldu. Teşkilatlarımızla iç içe çalışmaya gayret ediyoruz. Her hafta Salı günleri tüm ilçelerimizde il yönetimimizdeki en az 4 arkadaşımız ilçe tekilatlarımızla görüşme halinde. İlçe toplantılarımızı yaparken 2-3 arkadaşımız esnaf ve vatandaş gezisi yapıyorlar. Hem halkı nabzını ölçüyorlar hem de bize veri akışı sağlıyorlar. Önümüzde bir yerel seçim var. Bu yerel seçimde elimizde done olması noktasında gayretle çalışıyoruz. Sahada şuanda gizli müfettiş olarak adlandırdığımız, teşkilatımız tarafından yönlendirilmiş birkaç gizli müfettişimiz var. Bunlar halkla iç içe görüşüyorlar. Belediye başkanları, teşkilatla ve ilçe teşkilatlarımızla görüşüyorlar. Buradan oluşan bilgiler ve bizdeki bilgiler genel merkezimize iletiliyor. SMS yoluyla ve yüz yüze yapmak yoluyla bir takım anketler yapılıyor. Bu veriler toplanıp genel merkezimize aktarılıyor. Bunlardan çıkacak sonuçta önümüzdeki yerel seçimlerde adayların tespitinde çok önemli bir kriter oluşturacağı inancını taşıyoruz. Biz elimizden geldiği kadarıyla çalışıyoruz. Bu gayretimizde bundan sonra artırarak devam ettireceğiz. Arkadaşlarımız genç ve dinamik bir yapıya sahip. İl yönetimimiz 39 yaş ortalamasına sahip. 12 kadar bayanımız var e çoğu genç arkadaşlarımızdan oluşuyor"



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı