BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR´DAN

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR´DAN

GAZETECİLER CEMİYETİ´NE NEZAKET ZİYARETİ?

Kocasinan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kocasinan Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar 31 Mart ?ta gerçekleştirilecek olan ?Mahalli İdareler Seçimleri´ ne yönelik çalışmalar kapsamında Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´ne nezaket ziyareti gerçekleştirdi? Başkan Çolakbayrakdar ziyarette yaptığı değerlendirmede "Bizler yaptığımız işlerin yanında yenilikçi projeleri vatandaşlarımıza anlatacağız? ifadesini kullandı?

Kocasinan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kocasinan Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar 31 Mart ?ta gerçekleştirilecek olan ?Mahalli İdareler Seçimleri´ ne yönelik çalışmalar kapsamında Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´ne nezaket ziyareti gerçekleştirdi?

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanıp ağırlanan Başkan Çolakbayraktar Yürütülen seçim çalışmaları ve Kocasinan Belediyesinin faaliyetleri konusunda Cemiyet Yönetimine ve medya mensuplarına bilgiler verdi? "Bizler yaptığımız işlerin yanında yenilikçi projeleri vatandaşlarımıza anlatacağız. Kısa vadeli projelerimizin hepsini hayata geçirdik ? diyerek sözlerine başlayan Başkan Çolakbayraktar sözlerini şöyle sürdürdü?. ?Geçtiğimiz pazar günü genel merkezimiz ve cumhurbaşkanımızın takdirleriyle Kayseri´de yapılan tanıtım ile birlikte Kocasinan Belediye Başkanlığı olarak adaylığımız ilan edildi. Şuana kadar zaten devam eden ama ilanıyla birlikte de daha fazlaca hemşehrilerimize yapacaklarımızı ve yaptıklarımızı bundan sonrasıyla ilgili projelerimizi anlatacağımız bir süreç başladı. Daha fazlaca görsel medyada adayların kendilerini ifade edebilecekleri bir sürece doğru gidiyoruz. Bu noktada bizler, şuana kadar yapmış olduğumuz işlerin yanında bundan sonrasında da yapacaklarımız ve üstüne ekleyeceğimiz yenilikçi projelerimizle birlikte sizlerin de katkılarıyla hemşehrilerimize ulaşma noktasında inşallah el ele çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Seçimle gelmeyip de meclisten gelmekle birlikte başladığımız andan itibaren Mustafa Çelik başkanımızın Kocasinan´da vaat etmiş olduğu icraatları neyse tamamlamak, bunları vatandaşlarla buluşturmak noktasında önceliğimiz, arkasından da şehrimize yapabileceklerimizin her birini hayata geçirme noktasında yoğun bir gayret içerisinde olduk. Şükür Allah´a kısa, orta ve uzun vadeyle tarif edebileceğimiz projelerimizin kısa vadeli olan hepsini şükür hayata geçirdik. Biliyorsunuz merkezdeki en büyük yüz ölçümüne sahip ilçeyiz, 116 mahalle 150 bin hektar araziyle. 4 yıllık süreç içerisinde 116 mahallemizin 116´sında adım atmadığımız yer kalmadı. Nereye gidersem gideyim, vatandaşlarımın benden isteyeceği talepleri biliyorum. Şimdiye kadar vatandaşlarımızla birlikte bölgenin ihtiyaç ve taleplerini yerine getirme kaygısı güttüğüm için mahallelerimizi çok iyi tanıyorum. 4 yıllık süre içerisinde birçok işlere parmak bastık, birçok noktayı hayata geçirdik. Yapılacak işlerle ilgili kararlılıkla, cesaretle eksiklerimizi yerine getirerek, yapılacakların üzerine yenilerini ekleyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah nasip ederse inşallah önümüzdeki dönemle ilgili, temel ihtiyaçlarımızla ilgili, yapılması gerekenlerle ilgili bütün işleri tamamlayabileceğimiz bir süreç olacak?

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya´da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip ilimizin yavaş yavaş seçim atmosferine girdiğini hatırlatarak ?Seçimlerde eskisi kadar çevre kirliliğine yol açmamamsı sevindirici. Kocasinan Belediye Başkanımız 4 yıldır görevde. Arık acemiliği attı yeni dönemi artık ustalık dönemi olacaktır. Çok daha başarılı çalışmalara imza atacağından kuşkumuz yok. Medya ya olan desteklerinin de aratarak devam edeceğine inanıyorum? değerlendirmesinde bulundu?

Ziyarette Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu?

HABER MERKEZİ?



'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi

"Erciyes'te yaz mevsimi de dolu dolu geçecek"

Büyükkılıç: "Kapuzbaşı Şelalelerimiz ziyaretçi akınına uğruyor"

Rektör Karamustafa: "Türkiye, turizm açısından örnek ülkeler arasında”

Kayserililer, bayram tatilinde Millet Bahçesi'ne akın etti

Çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği

Jandarma bayramın acıya dönüşmemesi için tedbirleri üst seviyeye çıkardı

Kayseri Üniversitesi, işgücü piyasalarında ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim veriyor

Fikirlerin yatırıma dönüşeceği proje: '7/24 Kütüphane ve Bilgiyi Geliştirme Merkezi'

Büyükşehir’in örnek projesi ‘Sırdaşın Olayım’ vatandaşların hizmetinde

Ramazan etkinliklerini 1,5 milyon kişi ziyaret etti