BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, KANKADER YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, KANKADER YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kanserli çocuklara daha iyi imkanlar sunulması için kurulan kısa adı KANKADER olan Kansere Karşı Birlikte Derneği yönetimini makamında ağırladı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kanserli çocuklara daha iyi imkanlar sunulması için kurulan kısa adı KANKADER olan Kansere Karşı Birlikte Derneği yönetimini makamında ağırladı. 

Yeni kurulan derneğin başarılı çalışmalar yapacağına inandıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, ?Umuyorum ki doktorlarımız yaptıkları çalışmalar ile kanser alanında milli bir tedavi yöntemini hayata geçirerek, hasta çocuklarımıza umut ışığı olacaklardır.Sizler mesleğiniz olarakinsanlara şifa dağıtma noktasında elinizden geleni yapıyorsunuz ve daha iyisini yapmak için gayret gösteriyorsunuz. Hem hastaların hem de ailelerinin refah düzeylerini artıracak çalışmalar yürütmeniz gurur verici. Elinize, emeğinize sağlık, şehrim adına teşekkür ediyorum. Kocasinan Belediyesi olarak bizlerde rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel konularda olduğu gibi eğitim ve sağlık alanında da birçok hizmeti bölge sakinlerinin hizmetine sunduk ve her zaman destek olmaya devam ediyoruz? diye konuştu.

KANKADER Başkanı Prof. Dr. Musa Karakükcü ise yeni kurulan derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktardı. Karakükcü, ?Kurduğumuz dernek sayesinde kanserli çocuklara daha faydalı olacağız. Amacımız onların ihtiyaç duydukları kalite standartlarında tedavi ve hastane hizmeti verebilmektir. Kanserli çocuklara dünya standartlarında daha iyi hizmet sunmaktır? ifadelerini kullandı.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ