BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,

TÜRKİYE DİYANET VAKFI STANDINDA

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 145 ülkede ve 81 ilde ihtiyaç sahiplerine kurban bağışlarını ulaştıran Türkiye Diyanet Vakfı standını ziyaret ederek kurban bağışı yaptı. Başkan Çolakbayrakdar, ?Bağışlarımızın ihtiyaç sahiplerine ulaşacağından emin olarak ibadetimizi yerine getirdik. Bu vesile ile Kayserili hemşerilerimi de Türkiye Diyanet Vakfı´na bağışta bulunmaya davet ediyorum? dedi.

Türkiye Diyanet Vakfı ve Diyanet İşleri Başkanlığı´nın Cumhuriyet Meydanı´nda açmış olduğu standı ziyaret eden Başkan Çolakbayrakdar, kurban bağışında bulundu. Başkan Çolakbayrakdar, ?Diyanet İşleri Başkanlığımıza bağlı kuruluş olan Türkiye Diyanet Vakfımız, gerek kurbanların kesimi noktasında gerekse kurban etlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması noktasında son derece hassas çalışıyor. Bizlerde gönül rahatlığıyla bağışlarımızı yapıyoruz. İnsanlar bu konuda hassas olmakta son derece haklılar. Çünkü; kurban etlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıp ulaştırılmaması noktasında kaygı yaşıyorlar. Bu kaygıları bilen ehil insanlar tarafından kesimlerin yapılıyor ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor olması bu kaygıları gideriyor. Kaldı ki Diyanet Vakfımız sadece yurt içinde değil, yurt dışında da 145 ülkede ihtiyaç sahiplerine kurban bağışlarını ulaştırıyor. Bu hakikaten ciddi bir teşkilatlanma, ciddi bir organizasyon demek. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun ve Rabbim herkesin ibadetini kabul etsin. Bayram demek; yardımlaşmak, paylaşmak demek. Özellikle Kurban Bayramı paylaşmanın daha yoğun yaşandığı bir dönemdir. Bu vesile ile Kayserili hemşerilerimi Türkiye Diyanet Vakfı´na bağışta bulunmaya davet ediyorum. İnşallah bütün kardeşlerimizin kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaşır ve sağlıcakla Kurban Bayramı geçirmek herkese nasip olur? ifadelerini kullandı.

Kayseri İl Müftüsü Şahin Güven de Türkiye Diyanet Vakfı´na vekalet yoluyla kurban bağışında bulunan Başkan Çolakbayrakdar´a desteğinden dolayı teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"