BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR

"KOCASİNAN ASFALT ÜRETİMİNİN MERKEZİ OLACAK"

Kocasinan Belediyesi, teknolojik yapısıyla dünya standartlarında asfalt üreten asfalt şantiyesi alanına, daha verimli hizmet için Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı binalar inşa ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, şantiye alanını ziyaret ederek çalışmaların son halini kontrol etti. 

Kocasinan´a daha modern bir çehre kazandırmak için gece-gündüz demeden çalışan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çevre dostu özelliği ile 200 bin metrekare alana sahip Kayseri´nin en büyük asfalt şantiyesinde incelemelerde bulundu. Fen İşleri Müdürlüğü´nün daha etkin ve daha verimli hizmet verebilmesi için yapımı devam eden tesisleri kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar, ?Yol medeniyettir´ anlayışı ile yeni asfalt plentiyle Kocasinan´ın dört bir yanına yeni yollar yaparak ve mevcut yolları yenileyerek, Kocasinan´da asfaltlanmadık yol kalmayacağını söyledi.

?Çevre dostu asfalt plenti ile Kayseri´mize ve ülkemize hizmet etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.? diyen Başkan Çolakbayrakdar, asfalt plentiyle geçen sezon 180 kilometre yol yaparak, yaklaşık 15 Milyon TL tasarruf sağladıklarını ifade etti. Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan´da her zaman en iyi ve en kaliteli hizmeti hedeflediklerini belirterek, ?Asfalt plentimizle ?Yenilenen Kocasinan´da yeni yollar yaparak ve yenileyerek, yollarımızı daha konforlu hale getiriyoruz. Şantiyemizin, Kocasinan´a daha verimli hizmet verebilmesi için hummalı bir şekilde çalışıyoruz. Bu çerçevede şantiyemize, Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı 700 metrekare alana sahip idari bina ve 165 metrekareye sahip kalite kontrol laboratuvarı yapıyoruz. Ayrıca 3 bin 750 metrekare kapalı alana sahip 4 hangar yapımı devam ediyor. Böylelikle asfalt plentiyle hizmet veren şantiyemiz, Kocasinan´ın üretim üssü olacak.? ifadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan´ı her yönüyle daha ileriye taşıyarak, en güzel hizmetleri vatandaşlarına sunacaklarını sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”