BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR

"VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte önce şehit ailesini ardından da çölyak hastalığına farkındalık oluşturmak için Merdoğlu ve Arınlı ailelerini ziyaret etti.

Başkan Çolakbayrakdar, ziyarette; ?Vatandaşlarımızın daha sağlıklı, daha huzurlu ve daha mutlu bir hayat yaşamaları için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.? dedi. 
Başkan Çolakbayrakdar, eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte ilk olarak Hakkari Çukurca´da şehit düşen Piyade Er Furkan Hamamcı´ nın ailesine misafir oldu. Şehit ve gazilere minnet duyduklarını kaydeden Başkan Çolakbayrakdar, ?Bir milletin, şehitlerine ve gazilerine göstereceği en öncelikli vefa şehit yakınlarını ve gazileri yalnız bırakmamaktır. Bu yüzden her zaman onların yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Mevlam, birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Bir kez daha dile getiriyorum ki; vatanını, milletini ve kutsal değerlerini korumak için savaşan ve bu uğurda canını veren aziz şehitlerimiz asla unutulmayacak. Bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.? ifadelerini kullandı. Çolakbayrakdar çifti ziyarette hem ailenin taleplerini dinledi hem de çocuklarla keyifli sohbetler gerçekleştirdi.


Çolakbayrakdar çifti, ardından çölyak hastalığına farkındalık oluşturmak amacıyla Sümer Mahallesinde yaşayan Merdoğlu ve Ziyagökalp Mahallesinde yaşayan Arınlı ailelerini ziyaret etti. Kocasinan Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısında çölyak hastalarına destek amacıyla 3 ayda bir glutensiz ürün paketi verilmesi kararının oy birliğiyle kabul edildiğini hatırlatan Başkan Çolakbayrakdar, ?Çölyak rahatsızlığı bulunan hemşehrilerimizin her zaman yanlarındayız. Çölyak hastalarının yaşamları boyunca belirli bir diyet yapması yani glütensiz gıdalar tüketmesi gerekiyor. Bu çerçevede meclis toplantımızda aldığımız kararla artık sofralarında gönül birlikteliğimiz oluştu. Böylelikle gönlümüzde var olduklarını ve gönüllerinde var olduğumuzu gösterdik.? diye konuştu.


Çocuklarla yakından ilgilenen Çolakbayrakdar çifti, onlara çeşitli hediyeler verdi. Çolakbayrakdar çifti, ayrıca ziyaret ettiği ailelere Kocasinan Belediyesi tarafından çölyak hastalarına özel olarak hazırlanan glütensiz gıdalardan oluşan paketler verdi.
Merdoğlu ve Arınlı aileleri ise çölyak hastalarına verdiği destek ve yardımlardan dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a ve Kocasinan Belediyesine teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çanakkale Şehitleri dualarla anıldı

Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma

Bahar geldi, kırnavruzu görüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Perşembe günü Kayseri’de

Vali Çiçek: "Çanakkale Zaferi; ecdadımızın yazmış olduğu emsali olmayan destandır"

Kayseri büyükşehir ve ilçelerinin anket sonuçları açıklandı

Başkan Palancıoğlu: "31 Mart için, sevdamız Melikgazi için hazırız ve kararlıyız"

Başkan Yalçın’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Başkan Alan: "Kiralar esnafın belini büküyor"

Hacılar iftar sofrasında buluştu

Talas'ta Ahmet Özhan rüzgarı

Başkan Büyükkılıç: "Kardeşlik şuurundan hiçbir zaman vazgeçmeyelim"

MÜSİAD Kayseri üyeleri iftarda buluştu

3 katlı binada çıkan yangın korkuttu

Başkan Büyükkılıç'tan çocuk kreşi müjdesi