BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR ÜZÜM TOPLADI,

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR ÜZÜM TOPLADI,

PEKMEZ KAYNATTI ...

ÜZÜM TOPLADI, PEKMEZ KAYNATTI...

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte Emmiler Mahallesi´nde bağ bozumunun ardından üzümleri pekmez yaptı.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelip istek ve önerileri dinleyen Başkan Çolakbayrakdar, farklı mahallelerde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bu sefer de Emmiler Mahallesi´nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar´a belediye meclis üyeleri eşlik etti. Mahalle sakinleriyle çay içip, sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, bağdan üzüm toplayıp, pekmez yaptı.

Başkan Çolakbayrakdar, her fırsatta değişik mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelip istek ve önerilerini dinlemeye özen gösterdiklerini vurgulayarak, ?Kocasinan sakinlerine daha iyi hizmet için hafta sonunu hafta içine katarak gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Özellikle Mahallelerde tespit ettiğimiz ihtiyaçları aciliyetine göre zaman içerisinde yapmaya gayret ediyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın beklenti ve isteklerine göre hizmet üreterek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahallelerimizin ne ihtiyacı varsa imkanlar ölçüsünde en iyisini yapmaya devam edeceğiz.? şeklinde konuştu.

Mahallelerin kültürlerini de korumaya gayret ettiklerine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, ?Emmiler Mahallemizdeki yaşam şekli, alışkanlıkları ve bilinir değerleri korumaya çalışıyoruz. Rabbim inşallah kıyamete kadar bizi bu topraklarda birlik ve beraberlik içerisinde güçlü ve huzurlu bir şekilde yaşamamızı daim eder. Şükür Allah´a ki her geçen gün daha da güçleniyoruz. Bütün gayretimiz vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve huzurunu artırmaktır. Diğer yandan ise şehrimiz ve ülkemizin ekonomisini büyütmek ve aziz milletimize hizmet etmektir ?ifadelerini kullandı.

Mahalle Muhtarı Bekir Karaca ise ?Bizler Kocasinan Belediyesi´ni kendi evimiz gibi görüyoruz. Ne zaman kapınızı çaldıysak her zaman yardımcı oldunuz. Allah razı olsun? diye konuştu.

Hatıra fotoğrafı çekilmesi ile ziyaret sona erdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı