BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR

AİLENİZİN BİR FERDİ GİBİ

Teravih namazını Fevzi Çakmak Mahallesinde kılan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, namaz sonrası mahalle sakini bir aileden çay daveti aldı. Balkondan seslenerek Başkan Çolakbayrakdar´ı çaya davet eden Karaköse ailesinin daveti karşılıksız kalmadı ve Başkan Ahmet Çolakbayrakdar akşam çayını Karaköse ailesinin evinde içti. Başkan Çolakbayrakdar´ın bu icabeti, ?Başkan Çolakbayrakdar ailemiz bir ferdi gibi? yorumunu beraberinde getirdi.
Vatandaşın her zaman yanında olan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan´da her akşam bir mahallenin konuğu olmaya devam ediyor. Teravih namazı sonrası Fevzi Çakmak Mahallesi´nde bir dizi incelemelerde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, evin balkonundan kendisini çay içmeye davet eden Karaköse ailesinin misafiri oldu. Başkan Çolakbayrakdar, komşuların da katıldığı çay sohbetinde yakından ilgilendiği çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Başkan Çolakbayrakdar, samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette mahalle hakkındaki sorunları ve talepleri dinlemeyi de ihmal etmedi.
Başkan Çolakbayrakdar´ın, çay davetlerini geri çevirmeyip davete icabet etmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Karaköse ailesi, ?Başkan Bey´i ailemizin bir ferdi gibi görüp çaya davet ettik. Kendisi de bizi kırmadı. Evimize konuk olduğu için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Başkanımızdan Allah razı olsun.? diyerek Başkan Çolakbayrakdar´a çalışmalarında başarılar diledi.



“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor