BAŞKAN ÇELİK´TEN

BAŞKAN ÇELİK´TEN

15 TEMMUZ ÇAĞRISI?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yapılacak olan üç ayrı etkinliğe Kayseri halkını davet etti. Başkan Çelik, 15 Temmuz´un ikinci yıldönümünde Kayseri halkıyla yine Cumhuriyet Meydanı´nda bir araya geleceklerini belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 15 Temmuz´da şer güçlerin desteğini alan hain FETÖ örgütünün darbe girişiminin milletimizin kahramanlığı, devletimizin gücü ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın dirayeti ve kararlılığı ile bertaraf edildiğini söyledi. Başkan Çelik, ?Ülkemiz için yıkım projesi olan 15 Temmuz, güçlü devlet, kararlı lider ve kahraman millet sayesinde Demokrasi ve Milli Birlik Bayramı´na dönüşmüştür. Aziz milletimizin Demokrasi ve Milli Birlik Günü´nü kutluyorum? değerlendirmesinde bulundu?

15 Temmuz´da yaşadığımız hıyanetin ardından devletimiz ve milletimizce bir destan yazıldığını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik şöyle konuştu: ?15 Temmuz hainler ve destekçileri tarafından ülkemiz için bir yıkım projesiydi. Bulunduğumuz coğrafya için yeni haritalar çizenler Türkiye´yi saf dışı bırakmak için 40 yıllık bir planı devreye sokarak içimizdeki hainleri, uyuyan hücreleri uyandırdılar. Ancak bilmedikleri bir şey vardı ki, o da bu milletin zor durumlara düştüğünde gösterdiği refleksti. 40 yıllık projelerini başlarına yıktık. Bu vesileyle başta Kayseri olmak üzere Türkiye´nin her bir köşesinde vatanına sahip çıkan milletimin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum.?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 15 Temmuz 2016´da hainlere karşı devletimizin gösterdiği kararlılık ve milletimizin gösterdiği kahramanlığın Kayseri´de yaşatılacağını söyledi. 15 Temmuz hain darbe girişiminin asla unutulmadığını ve unutulmayacağını ifade eden Başkan Çelik, üç ayrı etkinlik gerçekleştireceklerini dile getirdi.

15 Temmuz´da Talas-OSB arasına açmakta oldukları 15 Temmuz Bulvarı´nın temelini atacaklarını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, temel atma töreninin saat 18.00´de Altınoluk Mahallesi-Seher Bulvarı´nda yapılacağını söyledi. Temel atma töreni alanında ikinci bir etkinlik yapılacağını dile getiren Başkan Çelik, Milli İrade Bisiklet Turu´nun gerçekleştirileceğini belirtti. Başkan Mustafa Çelik, 15 Temmuz akşamı ise Cumhuriyet Meydanı´nda Kayseri halkı ile bir araya geleceklerini söyledi. Cumhuriyet Meydanı´nda saat 20.00´de başlayacak 15 Temmuz Destanı programına Prof. Dr. Mehmet Çelik ile Sanatçılar Murat Belet ve İsmail Altunsaray´ın da katılacağını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, Kayseri halkını tüm etkinliklere davet etti. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi