BAŞKAN ÇELİK ŞANTİYELERDE

BAŞKAN ÇELİK ŞANTİYELERDE

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her alanda yoğun bir çalışma gösteren Büyükşehir Belediyesi´nin bazı şantiyelerinde incelemelerde bulundu. Başkan Çelik Kocasinan Bulvarı´nda yapımı devam eden katlı kavşakların son durumunu da yerinde gördü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her alanda yoğun bir çalışma gösteren Büyükşehir Belediyesi´nin bazı şantiyelerinde incelemelerde bulundu. Başkan Çelik Kocasinan Bulvarı´nda yapımı devam eden katlı kavşakların son durumunu da yerinde gördü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, incelemelerine Mimarsinan Parkı ile başladı. Bürokratlarıyla birlikte Mimarsinan Parkı´na giden Başkan Çelik, Park Bahçe ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı tarafından parkta yapılan çalışmaları inceledi. Yeni donatı alanlarının eklendiği, kasımpatılarla çiçek yollarının yapıldığı Mimarsinan Parkı, insanların hatıra fotoğrafı çektirebilecekleri bir park haline getirildi. Sonbaharda ağaçların yapraklarını dökmesiyle hüzünlü bir çehreye bürünen Mimarsinan Parkı, yapılan düzenlemelerle sonbaharda da canlı bir görünüme sahip oldu.

Mimarsinan Parkı´nda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Mustafa Çelik, daha sonra Sümer Parkı´na geçti. Mevsimin gelmesiyle ağaç dikimine başlanan Sümer Parkı´nda 600 boylu ağaç dikilecek. Başkan Çelik, parka dikilen ağaçları inceledi ve önümüzdeki haftadan itibaren başlanacak olan çim ve çiçek ekimiyle ilgili bilgi aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Sümer Parkı´ndan sonra Köşk Mahallesi´ne yapılan Köşk Sosyal Yaşam Merkezi inşaatına geçti. İnşaatın son durumunu yerinde gören Başkan Çelik, proje üzerinde incelemeler yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Bulvarı´ndaki katlı kavşak çalışmalarını da inceledi. Fuzuli Kavşağı´na yapılan katlı kavşak inşaatının son durumunu yerinde gören Başkan Çelik, buradan Tuna ve 30 Ağustos kavşaklarını birlikte kapsayan katlı kavşak inşaatına geçti. Başkan Çelik, hızla yapımı devam eden katlı kavşakların son durumuna ilişkin bilgi aldı.  


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi