BAŞKAN ÇELİK,

BAŞKAN ÇELİK,

?TÜRK MİLLETİ DESTANLAR YAZMAYA DEVAM EDECEK?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Çanakkale Zaferi´nin yıldönümünde yaptığı açıklamada Türk milletinin tarih boyunca olduğu gibi bundan sonra da hainlere ve şer güçlere hak ettiği cevabı vereceğini söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 18 Mart Çanakkale Zaferi´nin 103. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle yaptığı açıklamada Türk Milleti´nin gönlünden, kalbinden ve tüm benliğinden vatan ve millet aşkının sökülemeyeceğini belirtti.

Aziz milletimizin tarihin her döneminde vatanını canından aziz bildiğini ve konu vatan olunca koşa koşa ölüme gittiğini vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, ?Böyle bir milletin diz çöktürülmesi asla mümkün olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır. Bir ve beraber olduğumuzda ne denli güçlü olduğumuzu Çanakkale Destanı ile dünyaya gösterdik. Bu destan sadece ülkemizin değil dünya tarihinin en büyük destanı olmuştur. Vatanımıza göz diken hainler, teröristler ve arkalarındaki şer güçler üzerimize oyun oynamaya devam ettikleri müddetçe Türk Milleti de yeni destanlar yazmaya devam edecektir. Bunu yapacak inancımız da vardır, düşmanlarımızı yerle bir edecek gücümüz de? dedi.

Aziz vatanımızı korumak ve ülkemizi çok daha güçlü hale getirebilmek için tıpkı 103 yıl önce Çanakkale´de olduğu gibi birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğunu vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, ?Bir ve beraber oldukça Allah´ın izni, milletimizin azmiyle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü güçlüğün üstesinden geliriz. Dün Çanakkale´de olduğu gibi bugün de başta Afrin olmak üzere sınır ötesinde ya da sınırlarımız içinde, teröristlerle ve hainlerle yaptığımız mücadelede Allah her zaman yar ve yardımcımızdır. Bu duygularla tarihin en büyük destanını bu millete armağan eden Çanakkale Şehitlerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Vatan uğruna canını veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gönlünde vatan ve millet aşkı olan Gazi Milletimizin fertlerini saygıyla selamlıyorum? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi