BAŞKAN ÇELİK:

BAŞKAN ÇELİK:

?YATIRIMLAR SÜRÜYOR, AÇILIŞLAR BAŞLIYOR?

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız Merkez Camii´nin ibadete açılışı nedeniyle gerçekleştirilen programa katıldı. İlçelere yapılan yatırımın artarak sürdüğünü belirten Başkan Çelik, baharla birlikte biten yatırımları hizmete açacaklarını vurguladı?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız´daki programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ile birlikte katıldı. Özhaseki, Çelik ve Özden Sarız girişinde ilçe protokolü tarafından karşılandı.
Büyükşehir Belediyesi´nin de desteğiyle yapılan Sarız Merkez Camii´nde Cuma namazının kılınmasının ardından caminin ibadete açılışı nedeniyle bir program gerçekleştirildi. İlçe Müftüsü, Sarız Belediye Başkan Vekili ve Sarız Kaymakamı´nın teşekkür konuşmasının ardından hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, sözlerine caminin yapılmasına katkıda bulunan Zülfü Talu´ya teşekkür ederek başladı. Hain terör saldırılarına tepki gösteren ve şehitlerimize rahmet dileyen Başkan Çelik, ?Hainler inşallah cezalarını bulacaklar. Bir yerin İslam beldesi olduğunu gösteren en önemli eser camilerimizdir. Rabbim bu ezanları dindirmesin? diye konuştu?
Büyükşehir Belediyesi´nin ilçelere yönelik yatırımlarının devam ettiğini de belirten Başkan Çelik, önümüzdeki aylarda yapılan eserleri hizmete açacaklarını söyledi. Başkan Mustafa Çelik, konuşmasında Sarız Merkez Camii´nin çevre düzenlemesini de içine alan Sarız İlçe Meydanının yeniden düzenleneceğini sözlerine ekledi.



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti