BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ İLÇE SAKİNLERİ İLE KUCAKLAŞTI

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ İLÇE SAKİNLERİ İLE KUCAKLAŞTI

ŞEHRİMİZ DAHA İYİ OLACAK

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç  Yeşilhisar, Yahyalı, Develi ve Tomarza ilçelerini ziyaret ederek, ilçe sakinleri  ve esnafları ile bir araya gelerek  hatır sorup ? gönül aldı? Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediye başkanlığı yarışında destek istediği ilçe sakinlerine, hayata geçirmeyi planladığı projelerle ilgili olarak ta bilgilendirme yaptı?

Yeşilhisar, Yahyalı, Develi ve Tomarza ilçe gezisinde esnafları ziyaret edip vatandaşların taleplerini dinleyen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç;  vatandaşların taleplerini dinledi.

İlçelerin Belediye Başkanlarını makamında ziyaret ederek, ilçeleri hakkında genel ve belediye yatırımları hakkında detaylı ilgili bilgi alan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, esnafın, tüccarın, yatırımcıların, çiftçilerin ve vatandaşların beklentilerini sordu.

Kayseri´nin bir bütün olduğunu ve her bir ilçenin kendine has önemi ve etkinliğine değinen Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, "İlçelerimizde hemşerilerimizin beklentilerine göre bölgesel gelişimine, yerel ürünlerine, yerel kültür ve sanatlarına, katkı sunacağız. İlçelerde ve kent merkezinde yaşayan vatandaşlarımıza en iyi hizmeti ulaştırmak için planlama yapıyoruz. İlçelerimiz, ikamet eden vatandaşlarımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Her ne kadar AK Parti´den belediye başkan adayı isem de ayrıştırmadan, dışlamadan, ötekileştirmeden tüm kardeşlerimizle birlikte, siyasi kaygı ve siyasi parti farkı gözetmeden bu şehrin yükünü omuzlamak için yola çıktık. İnşallah el ele, her türlü kurum ve kuruluşlarımızda şehrimizi daha iyi yerlere getireceğiz. İnşallah hep birlikte el ele gönül gönüle vererek parmakla gösterilen Kayserimizi daha da iyi noktaya taşıyacağız. Bunun için yeterli tecrübemiz, ekip ve ekipmanımız olmakla birlikte sizlerin duaları da en önemli silahımızdır. Gösterdiğiniz bu ilgi ve alakadan dolayı hepinize teşekkür ediyorum? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı