BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ,

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ,

?HOŞ BİR SEDA BIRAKMAK İSTİYORUZ?

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek ?Mahalli İdareler Seçimleri´ne yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında ilçe gezilerine devam eden AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Sarıoğlan ilçe sakinleri kucaklaştı? Sarıoğlan ilçesinde coşku ile karşılanan Başkan Büyükkılıç yaptığı değerlendirmede ?Bu makamlar geçici. Baki kalan bu kubbede hoş bir seda bırakmak istiyoruz. Sizlerin gayretleri ve çalışmaları ile inşallah bunu da başaracağız.? İfadesini kullandı?

Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve yönetim kurulu üyelerinin refakatinde ilçe gezilerine devam eden Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Sarıoğlan ilçesini ziyaret etti. İlçe başkanlığı önünde yoğun bir kalabalık ile karşılanan Dr. Memduh Büyükkılıç ve Ak Kurmaylar ilçe sakinlerine hatır sorup gönüllerini aldılar?

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç ilçe sakinleirne hitaben gerçekleştirdi konuşmasında ?´Sarıoğlan bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Bu soğukta bizi coşku ile karşıladığınız için hepinize özellikle Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi Sayın Cumhurbaşkanımızın bize görevi tevdi ettiğinden beridir adeta durmuyor koşuyoruz. Sizlerin sayesinde de yüzümüzün akı ile bu seçimden çıkacağız. Her zaman destek verdiniz. Allah hepinizden razı olsun. Bu makamlar geçici. Baki kalan bu kubbede hoş bir seda bırakmak istiyoruz. Sizlerin gayretleri ve çalışmaları ile inşallah bunu da başaracağız. Kardeş belediyemiz Sarıoğlan. Sarıoğlan için elimizden geleni yapacağız. Melikgazi olarak yaptık, inşallah Büyükşehir olarak da yapacağız. Gayret ve sefer bizden zafer rabbimden? değerlendirmesinde bulundu?.

İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da gösterdikleri gayret ve karşılamadan dolayı Sarıoğlan İlçe sakinleirne şükranlarını sundu?

Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Büyükkılıç ve Ak Kurmaylar Sarıoğlan temasları kapsamında daha sonra MHP ve CHP ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek başarılar diledi. Öğlen namazını Sarıoğlan merkez caminde kılan protokol daha sonra vatandaşlar ile hasbihal etdip, gönüllerini aldılar?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti