BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ,

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ,

ERCİYES DAĞI´NDAKİ ESNAFI ZİYARET ETTİ...

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Dağı Kış Sporları merkezi Tekir yaylasında Tekir Pınarı çevresinde bulunan esnafı ziyaret etti. 

Erciyes Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezinin Melikgazi İlçe sınırlı içerisinde bulunduğu bu neden ile Melikgazi´nin aynı bir misyonu olduğunu hatırlatan Başkan Büyükkılıç, Erciyes Dağı´nın Doğal yapısı ve barındırdığı bitki ile hayvan türleri ile dünyada farklı bir yeri olduğunu yani sadece kayak merkezi dışında ayrıca doğal park olduğu kaydetti.

Erciyes Dağı Kış ve Doğa Sporları merkezinin Anadolu ve Türkiye için bir şans olduğu ifade eden Başkan Büyükkılıç, "İlçe sınırları içerisinde yer alan Erciyes Dağı bir doğal park niteliğindedir. Organik olarak üretilen bal ile yine burada yaşayan bölge halının ürettiği doğal peynir, tereyağı gelen turistler için bir aranılan organik ürünler olduğu kadar bölge halkının geçim ve esnafın geçim kaynağıdır. Tamamen yöresel yiyecek ve el sanat ürünlerini satışa sunan esnafımızı ziyaret ederek sohbet ettik. Kış sezonunun açılması ile hayırlı olsun diyerek, bol kazançlar temennisinde bulunduk? dedi.

Erciyes esnafları ise, yapılan çalışmalar ile hem kendilerinin daha nezih ve sağlıklı mekânlara da iş yapabileceklerini hem de müşterilerin temiz ve modern alış veriş merkezlerinde alış veriş yapmasına imkan tanındığını dolayısı ile yapılan çalışmadan herkesin memnun kaldığını belirttiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çanakkale Şehitleri dualarla anıldı

Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma

Bahar geldi, kırnavruzu görüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Perşembe günü Kayseri’de

Vali Çiçek: "Çanakkale Zaferi; ecdadımızın yazmış olduğu emsali olmayan destandır"

Kayseri büyükşehir ve ilçelerinin anket sonuçları açıklandı

Başkan Palancıoğlu: "31 Mart için, sevdamız Melikgazi için hazırız ve kararlıyız"

Başkan Yalçın’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Başkan Alan: "Kiralar esnafın belini büküyor"

Hacılar iftar sofrasında buluştu

Talas'ta Ahmet Özhan rüzgarı

Başkan Büyükkılıç: "Kardeşlik şuurundan hiçbir zaman vazgeçmeyelim"

MÜSİAD Kayseri üyeleri iftarda buluştu

3 katlı binada çıkan yangın korkuttu

Başkan Büyükkılıç'tan çocuk kreşi müjdesi