BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

OSB BAŞKANI NURSAÇAN´I AĞIRLADI?

TAHİR NURSAÇAN:?ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNE YAPILAN YATIRIM VE HİZMETLER EKONOMİYE YANSIMAKTADIR?
Projeler ve yol düzenlemeleri
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ´ı ziyaret ederek, Belediyenin ekonomiye ve istihdama yönelik çalışmaları hakkında bilgi aldılar.
Kayseri belediye yatırımları ile bölge şehri oldu?
Kayseri Organize Sanayisi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Melikgazi Belediyesince Kayseri sanayisine, esnafına, ticaretine, üretimine ve girişimcilerine yönelik özel yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı yatırımcılar, üreticiler ve sanayiciler adına teşekkür ettiğini söyledi.
Organize yolu ile ürün nakli, ara elemen kursları, lojistik alanlar ?
Kayseri Organize Sanayisi Yönetimi ile her zaman birlikte ve dayanışma içerisinde çalıştıklarını ve beraber projeler ürettiklerini hatırlatan Başkan Büyükkılıç ?Kayseri Organize Sanayisi Yönetimi ile ortak bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Ortak çalışmalar ile Kayseri´de girişimcilerine yönelik yeni bir etkinlik ve yeni bir kampanya ile Kayserili sanayiciler, girişimciler, esnaflar ve ticaret erbabı için özel seminerler düzenleyeceğiz. Ayrıca Meslek Eğitim Kurslarımız da yine ortak çalışmaları değerlendireceğiz. Lojistik alanlar oluşturduk. Organize Sanayi hammadde ve ürün çıkışına hız kazandırmak için 3. Alternatif yol açıyoruz. Abdülhamit Han Bulvarı ile organize sanayi bölgesi yeni bir misyon ve vizyon kazanacaktır. Şehrimizin Anbar bölgesine yaptığımız iki lojistik alanı çok faydalı sonuçlar veriyor? dedi.
Kayseri Organize Sanayisi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan yatırım ile projeleri hakkında bilgiler aldıklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Abdülhamit Han Bulvarı ile organize sanayi bölgesinin yeni bir misyon ve vizyon kazanacağını ve bu ziyaretlerinden de son derece memnun olduklarını sözlerine ekledi.



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor