BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

TABİPLER ODASI´NIN YENİ YÖNETİMİNİ AĞIRLADI?

Kayseri Tabipler Odası Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Per ve Yönetim Kurulu Üyeleri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ?ı ziyaret ederek sağlık sektörü ve çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.
Melikgazi Belediyesi ile ortak çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve Melikgazi Belediyesinin sağlık alanında yapmış olduğunu yatırım ve hizmetleri Türkiye´de örnek gösterildiğini belirten Kayseri Tabipler Odası Başkanı Prof. Dr.Hüseyin Per, bundan böyle de yine ortak çalışma ve etkinliklerde bulunacaklarını duyurdu?
Kayseri Tabipler Odası Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Per ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Melikgazi Belediyesi´nin Halk ve Çevre Sağlığı hakkında çalışmaların takdir edildiğini 112 Acil İstasyonlara yer ve bina tahsis ettiğini bundan dolayı kendilerine Kayseri halkı adına ve sağlık çalışanları adına teşekkür ettiklerini ve başarılar dilediklerini kaydettiler.
Kayseri Tabipler Odası Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Per ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretlerinden son derece memnun olduğunu, belediye olarak eğitim ve halk ve insan sağlığına önem verdiklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç ?Melikgazi Belediyesi olarak ilçemizin halk ve birey sağlığına önem veriyoruz. Melikgazi ilçesinin her ihtiyacına, her sorununa çözüm bulmaya çalışıyoruz. Sağlık, eğitim ve spor olması önemli değildir. Çünkü belediye olarak şehri eminiz, yani her şeyinden sorumluyuz. Yasalar da imkan tanıyınca ortak projeler ile hizmeti sunuyoruz. Sağlık ocakları, 112 acil çağrı merkezleri, inşa ediyor veya arsa tahsis ediyoruz. Zaten çevre ve bahçe düzenlemlerini sürekli yapıyoruz. Çok değerli meslektaşlarımızın Melikgazi Belediyesi olarak sağlık alanında yaptığımız çalışmaları beğenerek takdir etmeleri bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Nezaketlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum? değerlendirmesinde bulundu?
Başkan Memduh Büyükkılıç, Kurum ve kuruluşların bu tür ortak ve birlik içinde çalışmaları topluma, şehre ve ülkeye hizmet ve yatırım olarak yansıdığını sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor