BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

ÇOCUK MECLİSİ´NİN İKİZ BAŞKANLARINI AĞIRLADI?


Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi, Yönetim Kurulu seçimleri sonucunda seçilen ikiz kardeşler Tarık ve Rumeysa Mut ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Melikgazi belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç´ı makamında ziyaret ederek 2016 yılında gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında hem bilgi verdiler hem de çocuklara verdiği önem ve destekten dolayı teşekkür ettiler.
Çocuk Meclisinin yapılan seçimlerde bir yıl süre ile başkanlığına seçilen ikiz kardeşler Tarık ve Rumeysa Mut?Bizlerin daha donanımlı, daha başarılı olabilmesi için bu imkânları bize sağlayan ve bize bir baba şefkati ile yaklaşıp, her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç´a teşekkür ediyoruz? değerlendirmesinde bulundular?.
Çocuk Meclisinin yeni ikiz başkanları ve yönetimine başarılar dileyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ?Çocuk Meclisimiz Melikgazinin sosyal hayatına renk katan bir meclistir. Amacımız çocuklarımızın gerek fiziki olarak, gerek zihinsel ve gerekse ruhsal olarak gelişimlerine katkı sağlamak. Çocukların sosyal yönlerini zenginleştirmektir? ifadesini kullandı?.
Çocukların düzenlenen kurslarda aldıkları dersler ile TEOG´a hazırlandıklarını ve başarılı olduklarını ve ailelere bir bakıma katkı sağladığını belirten Başkan Büyükkılıç, şu anda 1500 üyesi olan çocuk meclisi üye sayısının yeni katılımlar ile artmasını beklediğini, Bu arada güvenen ve çocuklarını bizlere emanet eden ailelere de teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.
Ziyaretin sonunda Başkan Memduh Büyükkılıç, çocuk meclisi üyelerine kol saati ve kitap hediye etti ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti