BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

OSMANLI MAHALLESİ´NDEKİ OKULDA TEKNİK İNCELEME YAPTI?

   Osmanlı Mahallesinde yapımı devam eden okul inşaatının bu yıl içerisinde tamamlanacağını ancak eğitim yarıyılda hizmet verebileceğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Belediye Başkan yardımcıları ve Daire Müdürlerinde iştirak ettiği teknik gezide okul inşaatı gezerek yetkililer bilgi aldıklarını duyurdu?.
Osmanlı Mahallesinin 1996 yılında tarla olduğunu ancak belediye çalışmaları neticesinde bugün yaklaşık 25 bin nüfusu ile birçok ilçeden daha büyük konumda bulunduğunu hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Osmanlı Mahallesinin 20 yıllık bir mahalle olmasından dolayı okul ihtiyacını hayırsever Belediye olarak Melikgazi Belediyesinin inşa ettiğini belirtti.
Osmanlı Mahallesinde 32 derslikli okul inşaatın devam etiğini kaydeden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti? ? Melikgazi Belediyesinin kırmızıçizgileri arasında eğitimin büyük bir önem vardır. Halk ve çevre sağlığı ile eğitim taviz verilmeyen yatırımlarımızdır. Bu neden ile Yine Melikgazi Belediyesi olarak okul inşa ediyoruz. 32 derslikli bu okul inşaatı Aralık ayı içinde tamamlanacaktır. Okul içerisinde akıllı tahtalar, bilgisayarlı görüntülü anlatım tahtası, spor salonu, yemekhane, tiyatro salonu, idare odaları, yabancı dil laboratuarı, aletli spor salonu, öğretmenler odası, led ışıklı aydınlatma gibi hizmetler bulunmaktadır. Yine okul arsası içerisinde mahalle halkının ihtiyaçlarını karşılayacak ve 12 ay hizmet verebilecek olan spor, sosyal ve kültür salonu inşa edilmektedir. Tiyatro gösterileri, spor karşılaşmaları bu çok amaçlı salonu da yapılmaktadır. Şimdiden Osmanlı mahalle sakinlerine hayırlı olsun?
Başkan Büyükkılıç, Okullara yapılan bu tür salonların sadece eğitim süresince değil 12 ay boyunca mahalle halkına çocuklara ve gençlere hitap eden hizmetlerin sunulacağını sözlerine ekledi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor