BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ,

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ,

GELECEĞİN ANNELERİNE ÖĞÜTLER VERDİ ...

GELECEĞİN ANNELERİNE ÖĞÜTLER VERDİ ...

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Şehit Mustafa Sezgin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesince tertiplenen  "Öğrenciler ile Buluşuyor" etkinliğine  konuk olup geleceğin annelerine  kendi hayatından örnekler vererek tavsiyelerde bulundu?

  İmam- Hatipli  genç yüreklere   öğrencilik yılları ve mesleği hakkında bilgiler verip onlarla sohbet eden Başkan  Büyükkılıç ?Başta aileniz ve bu millet sizlerden  çok şeyler bekliyor. Türkiye´yi 2023 hedefine ulaştıracak olan siz gençlerimizsiniz? değerlendirmesinde  bulundu?

Şehit Mustafa Sezgin Kız Anadolu İmam Hatip  Lisesi öğrencilerince tertiplen ?"Öğrenciler ile Buluşuyor"  çok etkilendiğini belirten Başkan Büyükılıç  onlarla birlikte gençlik yıllarını yeniden yaşadığını belirterek   lise öğrencilerine Develi İlçesinin bir köyünden zamanın getirmiş olduğu tüm şartlara rağmen TIP FAKÜLTESİ´ne   gidilebildiğini ve demokrasinin güzel bir örneği ile halk tarafından seçilerek BELEDİYE BAŞKANI olunabileceğini anlattı.

Şehit Mustafa Sezgin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Muhittin Aydoğan ile birlikte seminerinden önce okul binasını gezen Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç  ?Şehit Mustafa Sezgin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerin düzenlemiş olduğu ?ÖĞRENCİLER İLE BULUŞUYOR? toplantısının bu ay ki konuğu olmaktan son derece mutlu oldum. Melikgazi ilçesinde okuyan öğrenciler çok şanslı çünkü her bir okul adeta bilim yuvası, öğretmenler ilgili, veliler her türlü desteği sağlıyor, Milli eğitimin tüm olanakları sergiliyor ve belediye olarak da bu bütünlüğü hizmet ediyoruz. Öğrencilerimiz bu tür etkinlikler ile ufuklarını açıyor, meslekler hakkında bilgiler ediniyor ve geleceklerini planlıyor. Lisesi arkadaşları görünce bende öğrencilik yıllarına döndüm. Sizler şanslı bir nesilsiniz. Devletimiz ve yerel yöneticiler olarak bizler öğrencilerimize her türlü imkanı sağlıyoruz. Sizlere de sadece çalışmak düşüyor. Çünkü sizlerden başta aileniz ve bu millet çok şeyler bekliyor. Türkiye´yi 2023 hedefine ulaştıracak olan siz gençlerimizsiniz? diye konuştu?

 ?ÖĞRENCİLER İLE BULUŞUYOR´  toplantısının konuğu Dr. Memduh Büyükkılıç, katılımcıöğrencilerin sorularına kendi yaşamından örnekler vererek cevaplandırdı ve öğrencilerle ayrı ayrı sohbet ederek tecrübelerini ve anılarını paylaştı.

Başkan Dr.Memduh  Büyükkılıç, gençlerimizle bir araya getiren bu güzel organizasyondan dolayı Şehit Mustafa Sezgin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi çok değerli yöneticilerine ve sevgili öğrencilere teşekkür ederek, başarılar diledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"