BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ,

BAŞKAN  BÜYÜKKILIÇ,

?ASANSÖRLERİN KONTROLÜ VE BAKIMI ÇOK ÖNEMLİ ?

Belediye sınırları içerisinde yer alan asansörlerin bakım ve işletmelerinin ilgili   yönetmelik uyarınca  özel sektör  kuruluşlarınca yürütüldüğünü  hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç  asansörleri bakım ve onarımdan sorumlu şirketlerin makine mühendisleri ile  istişare  toplantısı gerçekleştirerek  çalışmaları  kaydettiklerini  duyurdu?

 ?Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği´ ne göre 1 Ocak 2012 tarihinden itibaren asansörlerin yıllık bakımlarının  yetki belgesi  bulunan firmalarca yapıldığını belirten Melikgazi Belediye  Başkanı  Dr. Memduh Büyükkılıç asansörlerin  bakım ve onarımdan sorumlu şirketlerin makine mühendisleri ile  gerçekleştirilen  istişare  toplantısında yaptığı konuşmada  ?Belediye sınırları içerisinde yer alan yeni yapılan inşaatlar ile yapılmış olan tüm asansörlerin denetimlerinin özel sektörce yapılmaktadır. Özel sektör firmalarında çalışan ve imza yetkili mühendislerce toplantı gerçekleştirerek durum değerlendirmesi yaptık. Çünkü biz denetleyen bir kurum olarak işi gerçekleştirenler ile sürekli irtibat halindeyiz. Olası sorun ve talepleri değerlendiriyor ve çözüme kavuşturuyoruz. Çünkü bir kamu hizmetinde süreklilik ve zamanında gerçekleştirilmiş olması önemledir? ifadesini  kullandı?

Belediye olarak asansörlerin yıllık bakım ve ruhsat işlerinin 2012 yılından sonra özel sektörce yapıldığını da hatırlatan  Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaatların ruhsat ve statik kontrollerin yapı denetim şirketlerine verildiğini kaydetti.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, yerel yönetimlerin yani belediyelerin uygulayan, icra eden ve yerine getiren birer kurum olmaktan çıkarak gitgide denetleyen kurum olma özelliğin de sözlerine  ekleyerek   noktayı koydu?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor