BAŞKAN BEDİR´DEN TRANSFER DÖNEMİNİ YORUMU

BAŞKAN BEDİR´DEN TRANSFER DÖNEMİNİ YORUMU

?BİZİM DEVRE ARASI TAKVİYEMİZ, SAKATLIKTAN DÖNEN OYUNCULARIMIZ?

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´un Kulüp Başkanı Erol Bedir, devre arası transfer dönemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bedir, ?Bizim devre arası takviyemiz, sakatlıklardan dönen oyuncularımız´ dedi.

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, FIFA´dan bir dönem transfer yasağı aldıkları için devre arasında transfer yapamayacaklarını hatırlatarak, Spor Toto Süper Lig´de kendileri ile benzer durumda takımlar olmasına rağmen bunu kamuoyuyla paylaşmadıklarını savundu. Bedir, ekonomik gerekçelerden dolayı devre arası transfer döneminin ?Gözünü karartan´ birkaç kulüp dışında hareketli geçmeyeceğini iddia etti.

Ligde tüm takımlar gibi Kayserispor´un da ödeme problemi yaşadığını ifade eden Bedir, şunları kaydetti: ?Bu yasağın bir an evvel gelmesi için bürokratik engelleri hızlandırmaya çalıştık ve geçen ay itibarıyla da getirdik. Bunu yaptıktan sonra sakatlık ve cezalardan dolayı kadro sıkıntısı yaşayınca bu sefer eleştiriler almaya başladık. Ben o zaman da aldığımız kararın doğru olduğunu söyledim, şimdi de aynı şeyi söylüyorum. Eğer biz şubat ayında bu yasağı kaldırmış olsaydık şimdi transfer yapabilecek durumdaydık. Şu anda tüm takımların olduğu gibi bizim de ödeme problemlerimiz var. Yeni transfer yapıyorsunuz, mevcut kadrodaki oyunculara para ayıramıyorsunuz, onlar ´Yeni oyuncu alacağınıza bizim ücretlerimizi zamanın da ödeyin.´ demezler mi? Zaten devre arasında bir iki transfer ya olur ya olmaz, o da sözleşmesi devam eden oyuculara bonservis ödenerek olur ya da kendi takımından kovulmuş, gitmiş oyuncular olur. Biz bunu Kayseri´nin geleceği adına öngörmedik ve transfer yasağımızı şubat ayında çekip yaz ayına rahat bir şekilde etraflıca incelediğimiz oyuncuları kadromuza katmaya çalışacağız?

Kayserispor´un devre arasındaki en büyük transferlerinin sakatlıktan dönen futbolcuları olacağını aktaran Erol Bedir, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: ?Aslında kadromuza baktığımızda her hafta 2-3 transferimiz kadromuza katılıyor. Çünkü sakat oyuncularımız dönmeye başladı. Çok ciddi bir şekilde Deniz Türüç bize son 3 haftaya kadar hiç faydalı olmadı, çünkü sakattı. Son 3 hafta Deniz´in oynadığı maçlar takımı başka yerlere taşıdı. Kravets takımı başka bir yere taşıdı. Asamoah, Akhisarspor maçında attığı golle can suyu gibi 3 puan aldık.?

Haber: Mustafa Gürbüz



BAL'da haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Başkan Çolakbayrakdar: "Milli ve manevi değerlere bağlı sporcular yetiştiriyoruz"

Kayseri bölgesi Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonu oldu

Hasketbol SK ilk deplasmana 4 eksikle gidecek

Arif Kocaman'a 2 maç ceza

Alanyaspor - Kayserispor maçını Emre Kargın yönetecek

Kayseri 3 Bant Bilardo İl Birinciliği yapıldı

Kayseri Muaythai Aday Hakem Kursu tamamlandı

Avrupa üçüncüsü Kayserili sporcu Yunanistan yolcusu

Kılıçaslan Yıldızspor ligi 4. sırada tamamladı

Kayserili okçulardan iki madalya

Kayseri 2. Amatör Küme: Kayseri Ömürspor: 2- Yeni Mahallespor: 0

Okul sporlarında Kayseri rüzgarı

Kayseri 2. Amatör Küme A Grubu: Yavru Aslanspor: 8-Kayseri İdman Yurdu: 2

Kayseri 2. Amatör Küme C Grubu: Kafkasspor: 6- Fevzi Çakmakspor: 2

Kayseri 1. Amatör Küme Play-Out: Buğdaylıspor: 4-Sindelhöyükspor:2