BAŞKAN BEDİR´DEN TARAFTARA ÇAĞRI

BAŞKAN BEDİR´DEN TARAFTARA ÇAĞRI

?BÜYÜK TARAFTARIMIZ DEVREYE GİRMELİ?

Kayserispor, bugün kupada Akhisar´ı, pazar günü de ligde Sivasspor´u konuk edecek. Kupa maçı öncesi taraftara çağrıda bulunan Kulüp Başkanı Erol Bedir, ?Büyük taraftarımız devreye girmeli´ dedi.

Hem ligde, hem de kupada fırtınalar estiren Kayserispor, önce kupa çeyrek final ikinci maçında Akhisar´ı ardından da pazar günü ligde Sivasspor´u konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, bu iki karşılaşmayı da kazanarak, yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Bu iki karşılaşmaya ilişkin taraftara çağrıda bulunan Kulüp Başkanı Erol Bedir, yaptığı açıklamada şöyle dedi: ?22 Ocakta Galatasaray maçı ile başlayıp, 15 Şubat Pazar günü 13.30´da kendi evimizde oynayacağımız Sivasspor maçı ile tamamlanacak olan 20 günde 6 resmi maç periyodunun son 2 mücadelesine bu hafta çıkacağız. Önce; bugün saat 18.00´de Kadir Has stadında Akhisarspor ile deplasmanda 1-0 yenildiğimiz maçın rövanşını oynayacağız. Ziraat Türkiye Kupası´nda yarı finale çıkabilmek için deplasmanda almış olduğumuz tek farklı yenilgiyi telafi etmek ve kendi evimizde  - Büyük Taraftarımızın da desteği ile - tur için yeterli skoru bulmak zorundayız. Maç günü ve saati ile birlikte, ilk maçtaki sonuçta dezavantajımız gibi gözükse de, takımımızın gücü ve taraftarımızın yoğun desteği ile Kayserisporumuzun tur atlayacağına yürekten inanmaktayız. 90 dakika veya duruma göre 120 dakika takımı ile tek yürek olacak taraftarımızın yarınki maçta belirleyici unsur olacağını düşünmekteyiz. Bugün kupa maçından sonra,  Pazar günü saat 13.30´da Sivasspor ile Süper Lig maçımızı oynayacağız. O maçın önemini de belirtmeye gerek yok diye düşünürken, Süper Lig´de deplasmanda en çok puan toplayan takım konumunda olan Kayserisporumuzun kendi evinde de en çok puan toplayan takımlar klasmanını geçmesi ve ligdeki sıralamamızı direkt etkileyecek olan bu maçı galibiyetle kapatması içinde Büyük Taraftarımızın devreye girmesi gerekmektedir. En son Osmanlıspor´u deplasmanda yenerek sıralamada avantaj yakalayan takımımızın bu durumunu sürdürmesi veya daha yukarılara çıkabilmesi için kendi evindeki maçları da mutlaka kazanması gerekmektedir. Bu serinin ilk maçı da pazar günü saat 13.30´da oynayacağımız Sivasspor maçı olacaktır. Önce bugün kupada Akhisarspor maçı için, sonra Pazar günü Sivasspor lig maçı için bütün Kayseri´nin seferber olması ve takımlarını desteklemesi en büyük dileğimiz ve talebimizdir.?

Haber: Murat TURP



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak