BAŞKAN BEDİR´DEN KAMP DEĞERLENDİRMESİ

BAŞKAN BEDİR´DEN KAMP DEĞERLENDİRMESİ

?ÇALIŞMALARIMIZIN KARŞILIĞINI ANTALYA MAÇINDA GÖRECEĞİZ?

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, yaptığı açıklama ile değerlendirdi. ?1,5 aylık yoğun bir kamp dönemi yaşadık´ diyen Bedir, ?Çalışmalarımızın karşılığını Antalya maçında göreceğiz´ dedi.

Spor Toto Süper Lig´de 2018-2019 sezonu 10-11-12 ve 13 Ağustos´ta oynanacak olan müsabakalarla başlayacak. Sezon öncesi Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, yaptığı açıklama ile kamp dönemini değerlendirdi.

Bedir, 1,5 aylık verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Çalışmalarımızın karşılığını Antalya maçında göreceğiz diyen Erol Bedir, sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?2018-2019 futbol sezonunun Kayserispor ile birlikte tüm futbol camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Tüm kulüplerimizin sakatlıksız bir sezon geçirmelerini temenni ederken, Kayserisporumuza da üstün başarılar diliyorum. Kayserispor başarıyı yakalayabilmek için geride kalan sezondan 15-16 oyuncusunu elinde tutarak, 6´da yeni transfer yaptı. Bu transferler de nokta transferlerdi. Transferlerimiz gelir gelmez de özelliklerini sergilediler. Önce Kayseri´de toplandık. Daha sonra burada 1 hafta 10 gün durduktan sonra Erzurum´a gittik. Ardından Hollanda´ya gittik ve son olarak yine Kayseri´ye döndük. Yaklaşık 1,5 aydır çok ciddi ve yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Oyuncularımız altından kalkamayacağımız bir sakatlık yaşamadılar. Yeni transferlerimiz istediğimiz performansları, antrenman ve hazırlık maçlarında gösterdiler. Eski oyuncularımızdan 1-2 yeni transfer söyleyebiliriz. Varela ve Asamoah´ın bu yıl ki performansını bende merak ediyordum, bu yıl için iki oyuncumuz da yeni transfer kapsamına girer. Futbolu bilen bir teknik adam ile kamp dönemini tamamladık. Yaptıklarımızın sonucunu Antalya maçında göreceğiz. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur.?

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak