BAŞKAN BEDİR, TRANSFERE SON NOKTA KOYDU

BAŞKAN BEDİR, TRANSFERE SON NOKTA KOYDU

?HOCAMIZ TAKIMA TAKVİYE İSTEMİYOR?

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, transfere son noktayı koydu. Bedir, açıklamasında, ?Hocamız yeni transfer istemiyor´ dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´da, Antalya mesaisi devam ederken, Kulüp Başkanı Erol Bedir, kulüp tesislerinde yaptığı toplantı ile basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 ?Hocamız transfer istemiyor´ diyen Başkan Erol Bedir, şöyle dedi: ?Ertuğrul hocamızla hemen her gün toplantı yapıyoruz. İlerde sıkıntı yaşamayalım düşüncesi ile hocamızla sürekli irtibat halindeyiz. Madem ön bölgeden bahsediyoruz, hocamızın ilk geldiği günlerde, bu bölgede üç oyuncumuz olduğunu söyledik. Hocamız, ?Kendisi açısından bu oyuncuların kalite sorunu yok ve takıma yeteceğini´ söyledi. İşin güzel tarafı da kamp dönemi içerisinde eksik olursa, takviye yapma konusunda da anlaşmıştık. Fakat zaman içerisinde üç oyuncumuzun üçü de, iyi performans sergilediler. Umut zaten geçen yıl ki Umut. Artem, milli takım oyuncusu ve çok iyi çalışıyor. Asamoah ise hem yapmış olduğu mertlik, hem de takımdaki çalışması çok iyi durumdadır. Şu dakika itibariyle ön bölgede ihtiyaç yok. Hocamız, yeni transfer istemiyor. Transfer döneminin bitmesine 20-22 gün var. Bu süre içerisinde talep olursa, gerekeni yaparız.?

Yazılı açıklamalarla zaman zaman sert çıktıklarının altını çizen Bedir, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: ?Kayserispor dediğiniz zaman Türkiye´de 18 tane olan 10 ilde birikmiş olan müthiş bir değerden bahsediyoruz. Kayserispor´un tanıtım, ekonomik, sosyal, şov ve taraftar tarafı var. Böyle bir yerde iyi şeylerin olduğu gibi kötü durumların olması da normaldir. Birilerinin sırf kıskandığından takımın karşısında da olması da doğaldır. Bu diğer takımlarda da böyledir. Bizi zaman zaman üzen ve yoran olaylar oluyor. Biz, bu konulardan yılacak, usanacak ve geri adım atacak değiliz. Biz, doğru bildiğimiz ve inandığımızı yapmak durumundayız. Zaman zaman yazılı açıklamalar yapıyoruz. Taraftarımıza da teşekkür açıklamalarımız oluyor, nedeni de bizlere verdikleri destektir. Zaman zaman serzenişlerimizin olduğu açıklamalarda oluyor. Hatta serzenişimizin dozunu arttırdığımız zamanlarda oluyor. Şunu yeniden söylüyorum, Kayseri bir tane ve başka Kayseri yok. Başka Kayserispor yok. Ne olur, Kayserispor için çaba gösterelim. Yöneticiler geçicidir. Kayserispor´un iyi olması için çalışalım. Bizlerin nefsani hareket etmediğini herkes biliyordur. Bundan sonrada bu duruşumuzu bozmayacağız. Biz, sadece işimize odaklanacağız. Çatlak bir durum olursa, sizlere de deklare edeceğiz.? 

Haber: Murat Turp



Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı