BAŞKAN BEDİR AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

BAŞKAN BEDİR AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

?DÜNYA YILDIZI ELLE GOL ATIYOR?

Süper Lig´in 13. haftasında konuk ettiği Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Kayserispor´un Kulüp Başkanı Erol Bedir, maçın ardından açtı ağzını yumdu gözünü. Bedir, ?Bizim daha iyi olmamız lazım. Trabzonspor maçında verilmeyen penaltının yerine başka bir gol atabilmemiz lazım. Bu maçta dünya yıldızı elle gol atıyor, televizyonda izledim, sanki dünya şampiyonu olmuş gibi seviniyor´ dedi.

Süper Lig´in 13.hafta Kayserispor-Medipol Başakşehir karşılaşması ile sonlandı. Sahada Kayserispor müthiş bir mücadele örneği sergilerken, hakem Alper Ulusoy ise Medipol Başakşehirli oyuncu Adebayor´un elliyle önüne aldığı topu gole çevirmesine müsaade etmesi, karşılaşmaya damga vurdu.

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, rakip takımın golünde Adebayor´un topu eliyle önüne aldığını, Kayserispor´un hakem hatalarından canının çok yandığını söyledi.

Oynadığı oyunla Kayserispor´un rakibini sahadan sildiğini ve hiç pozisyon vermediğini vurgulayan Bedir, şöyle dedi: ?Bizim daha iyi olmamız lazım. Trabzonspor maçında verilmeyen penaltının yerine başka bir gol atabilmemiz lazım. Bu maçta dünya yıldızı elle gol atıyor, televizyondan izledim, sanki dünya şampiyonu olmuş gibi seviniyor. Eli değil oyunu görsünler, takımı görsünler. Kayserispor´un sesi gümbür gümbür geliyor, kulaklarını kapasınlar. Sistem takımı denilen Medipol Başakşehir, Kayserispor karşısında kendisini deneme fırsatı buldu, onları da gördük. Hakem hatası olacak, penaltımız verilmeyecek, elleriyle atacaklar ama Allah´ın izniyle, taraftarlarımızın desteği ile biz bunları da aşacağız ve çok daha güzel günler göreceğiz inşallah.?

Bir gazetecinin ?Rakibin golünde hakem golü vermekte tereddüt etti, sizce neden?´ sorusu üzerine Bedir, şunları söyledi: ?Yan hakem vermedi, orta hakem vermedi, birbirlerine baktılar ne olacağını düşündüler. ´Kayseri; eli vermesek de olur´ dediler herhalde arkadaşlar. Bunlara alışacağız. Centilmen seyircimizle biz çok güzel yerlere geleceğiz. Bu maç bitti önümüzdeki Aytemiz Alanyaspor maçına bakacağız.?

Haber: Murat TURP



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı