BAŞKAN ALTINKAYA

BAŞKAN ALTINKAYA

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI AKDENİZ´İ AĞIRLADI?

Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdülkadir Akdeniz geçtiğimiz Mayıs ayında gerçekleştirilen seçimle üçüncü kez Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Veli Altınkaya´ya ?Hayırlı Olsun? ziyaretinde bulundu?

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya konuğunu ağırlarken yaptığı değerlendirmede ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, Yeşilhisar´ın Kayseri´nin önemli bir ilçesi olduğunu kaydederek " Yeşilhisar´ın çok daha gelişmesini arzu ederiz. Bu manada Yeşilhisar ümit ediyorum ki önümüzdeki süreçte büyükşehir belediyesinin projesi olan ve Ulaştırma Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü banliyö çalışmasıyla beraber inşallah daha da gelişecektir. Tek başına Soğanlı bile Yeşilhisar adına çok büyük bir anlam ifade eder. Yeşilhisar bir yandan baktığınızda Sultan Sazlığı, kuş cenneti, diğer yandan baktığınızda Doğanlı köyündeki yer altı şehirleri, uluslar arası karayolu üzerinde bulunan bir ilçemizin çok daha fazla gelişmesini arzu ederiz" ifadesini kullandı?

Konuk Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdülkadir Akdeniz´de Altınkaya ve ekibine ?Hayırlı Olsun? temennisinde bulunup, başarılar diledikten sonra ilçe yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi? Başkan Akdeniz yıllar sonra faaliyete geçirilen ?İçmecelerin´ Türkiye´nin insan sağlığına katkı sağlayan en kaliteli su olduğunu belirterek "Yeşilhisarımızda güzel şeyler yaptığımız kanaatindeyiz. Yeşilhisar İçmece suyu 30 seneye yakındır kapalıydı. Orada ortak bir mülkiyetimiz vardı İçmece ahalisiyle beraber. Zor oldu ama mülkiyetlerimizi belediye olarak ayırdık. Güzel bir yatırım yaptık, geçen yılın Ağustos ayında başlamıştık. Bu sene ful çalıştık. Şunu iddia ediyorum, Türkiye´de insan sağlığına katkı sağlayan en kaliteli su. Çünkü faydasını görenler var" ifadelerini kullandı.

Başkan Akdeniz sözlerinin sonunda yeniden belediye başkan adayı olacağını açıklayarak "Allah nasip eder büyüklerimiz de uygun görürse adayım, niyetim var" değerlendirmesinde bulundu?



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Büyükşehir KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı

Hüseyin Akay’ın acı günü

Bakan Kacır Cuma günü Kayserili işadamlarıyla buluşacak

Çanakkale Şehitleri dualarla anıldı

Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma

Bahar geldi, kırnavruzu görüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Perşembe günü Kayseri’de

Vali Çiçek: "Çanakkale Zaferi; ecdadımızın yazmış olduğu emsali olmayan destandır"

Kayseri büyükşehir ve ilçelerinin anket sonuçları açıklandı

Başkan Palancıoğlu: "31 Mart için, sevdamız Melikgazi için hazırız ve kararlıyız"

Başkan Yalçın’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Başkan Alan: "Kiralar esnafın belini büküyor"

Hacılar iftar sofrasında buluştu

Talas'ta Ahmet Özhan rüzgarı

Başkan Büyükkılıç: "Kardeşlik şuurundan hiçbir zaman vazgeçmeyelim"