´BAŞARIYA GÖTÜREN AİLE´ SÖYLEŞİSİNE

´BAŞARIYA GÖTÜREN AİLE´ SÖYLEŞİSİNE

PROF. DR. CÜCELOĞLU KATILDI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, geleceğimiz olan çocukların daha iyi yetişmesi için eğitim programlarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ´Başarıya Götüren Aile´ konulu söyleşiye Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu ile Sosyolog-Yazar Polat Doğru katıldı. Söyleşiyi Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ile birlikte takip etti. 
Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi´nde düzenlenen söyleşide salon tamamen doldu. Büyük bir ilgiyle karşılaşan söyleşiye Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, Sosyolog-Yazar Polat Doğru ile birlikte katıldı. İnteraktif bir şekilde gerçekleştirilen söyleşide çocukların önemini vurgulayan Prof. Dr. Cüceloğlu, dayanıklılık üzerinde durdu. Yılmamak ve yeniden ayağa kalkmak gereğine vurgu yapan Cüceloğlu, ?Araştırmalar sonunda bir insanın başarısının yılmamak olduğu görülmüştür. Bu durum birey için de aileler için de, toplumlar için de geçerlidir. Bu yüzden çocuklarımızın yeniden ayağa kalkmaları ve yılmamaları için köklerinin sağlam olması gereklidir? dedi. 
Söyleşiyi Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ile birlikte takip etti. Söyleşi sonrası bir açıklama yapan Başkan Çelik, çok verimli bir program olduğunu belirterek Cüceloğlu ve Doğru´ya teşekkür etti. Geçen yıl Büyükşehir Belediyesi olarak Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi´nde 120´den fazla program yaptıklarını ve bu programları 600 binden fazla kişinin izlediğini dile getiren Başkan Çelik, ?Kültür sanatta iyi ürünler sunar ve iyi programlar yaparsanız vatandaşlarımızı da gereken ilgiyi gösteriyor? dedi. 
Kayseri Milletvekili Taner Yıldız da şehrim imarının sadece fiziki yatırımlarla değil şehrin değerleriyle beraber olabileceğini belirterek, ?Büyüyen Türkiye´nin küçülen değerleri olmaz. Bu anlamda değerlerimize katkı veren herkese teşekkür ediyorum? diye konuştu. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

zehirlenen kardeşler toprağa verildi

"Erciyes'te yaz mevsimi de dolu dolu geçecek"

Büyükkılıç: "Kapuzbaşı Şelalelerimiz ziyaretçi akınına uğruyor"

Rektör Karamustafa: "Türkiye, turizm açısından örnek ülkeler arasında”

Kayserililer, bayram tatilinde Millet Bahçesi'ne akın etti

Çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği

Jandarma bayramın acıya dönüşmemesi için tedbirleri üst seviyeye çıkardı

Kayseri Üniversitesi, işgücü piyasalarında ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim veriyor

Fikirlerin yatırıma dönüşeceği proje: '7/24 Kütüphane ve Bilgiyi Geliştirme Merkezi'

Büyükşehir’in örnek projesi ‘Sırdaşın Olayım’ vatandaşların hizmetinde

Ramazan etkinliklerini 1,5 milyon kişi ziyaret etti

Başkan Öztürk mazbatasını aldı

Kayseri Büyükşehir, TBB Dergisi'nde

Başkan Büyükkılıç, Kayseri Ülkü Ocakları’nın düzenlediği Bayramlaşma Töreni’ne katıldı

Başkan Büyükkılıç: "Kayseri'de tarihe ve turizme sahip çıkmaya devam edeceğiz"

Koku kaybı ve kabızlığa dikkat: Parkinson habercisi olabilir