BASAL ÖĞRENCİLERİ TABLETLİ OLDU

BASAL ÖĞRENCİLERİ  TABLETLİ  OLDU

Kısaca Fatih Projesi olarak adlandırılan Fırsatları Arttırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi projesi kapsamında Hacılar Baki Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencilerine tablet bilgisayarları dağıtıldı.

BASAL`da düzenlenen tablet dağıtım törenine Hacılar Kaymakam Vekili Ercan Öter, Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şener Serim, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırtaşı ve öğretmenler katıldı.

Burada bir konuşma yapan Hacılar Kaymakam Vekili Ercan Öter, Fatih projesi kapsamında Hacılar`da ilk defa tablet dağıtımını gerçekleştireceklerini söyledi. Kaymakam Öter, "Başta Başbakanımız olmak üzere hükümetimize eğitime verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten sizler için çok önemli bir fırsat. Bizim zamanımızda böyle imkanlar yoktu. Kitaplardan bir anlamda kurtuluyorsunuz ve teknolojik anlamda çok güzel eğitimler alacaksınız. Dersi takip etme konusunda çok daha şanslı olacaksınız." dedi.

Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici`de Fatih Projesi ile gençlere bu fırsatı tanıyan Başbakan ve AK Parti hükümetine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Basal 9. sınıf öğrencilerine Kaymakam Vekili Ercan Öter, Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem tarafından öğrencilere tabletleri verildi.

Tablet dağıtımının ardından Basal Biyoloji öğretmeni Fethi Ahmet Öner, akıllı tahta ile tabletlerde nasıl ders işleneceği hakkında bilgiler aktardı. 



27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”