BARSAMA MESİRE ALANI

BARSAMA MESİRE ALANI

VATANDAŞLARIN GÖZDESİ OLDU

Kocasinan Belediyesi´nin Kayseri´ye kazandırdığı, Barsama Mahallesi´nde yapımı tamamlanan mesire alanı ziyaretçi akınına uğruyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Barsama Mesire Alanı´nı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ramazan Ayı´nda vatandaşların büyük ilgi gösterdiği yeşilin ve suyun bir arada olduğu Barsama Mesire Alanı her geçen gün adından söz ettirmeye devam ediyor. Doğal dokusuna uygun olarak 250 bin metrekare alana yapılan, 5 bin metrekare kilit parke yaya yolu, 85 adet kamelya ve piknik masası, yürüyüş yolları ve otopark, 15 adet Osmanlı Çeşmesi ve çocuklara özel oyun parkları gibi imkanların sunulduğu Barsama Mesire Alanı, vatandaşların gözdesi haline geldi.

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, Barsama Mesire Alanını ziyaret ederek, iftar yapmak için buraya gelen vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ?Barsama´da yapımını tamamlamış olduğumuz mesire alanındayız. İçinde bulunduğumuz Ramazan Ayı münasebetiyle vatandaşlarımızın iftarlarını yapmak için buraya geldiklerini görmek bizi de keyiflendirdi, mutlu etti. Yaptığımız çalışmaların hemşerilerimiz tarafından beğeniliyor ve faydalanılıyor olması, hizmetlerin karşılığını gösteriyor. Barsama Mesire Alanı, hafta sonları vatandaşlar yer bulamayacak kadar kalabalık oluyor. Hemşerilerimizin, çocukları ile birlikte geldikleri zaman sakin, dingin bir ortamda zaman geçirecekleri piknik yapabilecekleri bir yer burası. Barsama Mesire Alanı´na tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun, hemşerilerimiz iyi günlerde kullansınlar? şeklinde konuştu.

Vatandaşlar ise Kocasinan Belediyesi´nin çalışmalarından memnun kaldıklarını belirterek, Barsama Mesire Alanı´nı Kayseri´ye kazandırdıkları için Başkan Ahmet Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ