BAROLAR BİRLİĞİ´NİN ALTERNATİF KUTLAMASINA

BAROLAR BİRLİĞİ´NİN ALTERNATİF KUTLAMASINA

KAYSERİ BARO BAŞKANI KONAÇ´IN SÖZLERİ DAMGA VURDU?

   Türkiye Barolar Birliği 2015-2106 adlı yıl açılışını tertiplediği alternatif programla kutladı. Birliğin sazlı sözlü açılış kutlamasına tepki gösteren Kayseri Baro Başkanı Avukat Fevzi Konaç sert bir dille tepki gösterdi? Konaç ??Ben bu ülkenin Cumhurbaşkanı´nı çok seviyorum. Ben ülkenin ana muhalefet partisi genel başkanını da çok seviyorum. Siyaseten bu ülkeye hizmet etmek için elini taşın altına koyan bütün siyasetçilerimizi çok seviyorum. Çünkü bugün bir olma günü, vatana, toprağa, bayrağa sahip çıkma günüdür.? İfadesini kullandı?
Türkiye Barolar Birliğince gerçekleştirilen 2015-2106 adlı yıl açılışını tertiplediği alternatif kutlama programına Kayseri Baro Başkanı Fevzi Konaç´ın konuşması damga vurdu?
Etkinlikte tertiplenen gösteriler icra edildi. Birlik Başkanı Metin Feyzioğlu konuşmasını tamamladı ve ardından programa katılan baro başkanlarını teker teker sahneye çağırdı.
Sahneye çağrılan Kayseri Baro Başkanı Fevzi Konaç programda müzikli, sazlı ? sözlü gösterilerin yapılmasına tepki gösterdi. Ülkenin yangın yerine döndüğüne dikkat çeken Konaç, ?Burada Seymenler oynarken, o çok güzel sanat sunumları yapılırken gözümün önünden her gün verdiğimiz şehitler geçti. Dedim ki ?acaba barolar birliğinin toplantısında bu görüntü ile ilgili barolar neler yapıyor. Halktan kopuk mu, şehitleri unuttular mı? Yoksa bu manzara onların farklı bir gündemi olduğunu mu gösteriyor?´ anlamında kendi kendime hayal ettim. Konuşulan şeyler var ki biz bu gündemden asla kopuk değiliz. Her gün vicdanımız, gönlümüz gelen şehit haberleri ile beraber kan ağlıyor.? Değerlendirmesinde bulundu?
Konaç sözlerinin sonunda ?Ben bu ülkenin Cumhurbaşkanı´nı çok seviyorum. Ben ülkenin ana muhalefet partisi genel başkanını da çok seviyorum. Siyaseten bu ülkeye hizmet etmek için elini taşın altına koyan bütün siyasetçilerimizi çok seviyorum. Çünkü bugün bir olma günü, vatana, toprağa, bayrağa sahip çıkma günüdür.? İfadesini kullanarak ?BiRLİK´ kavramına vurgu yaparak noktayı koydu?



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti