BANKA GÖRÜNÜMÜNDEKİ TAKSİ DURAKLARI İLGİ ODAĞI OLDU

BANKA GÖRÜNÜMÜNDEKİ TAKSİ DURAKLARI İLGİ ODAĞI OLDU

Kayseri’nin yeni yapılan taksi durakları, vatandaşlar tarafından ilgi görmeye başladı. Banka görünümüne sahip taksi durakları, Kayserililerin ilgi odağı oldu. Büyükşehir Belediyesinin açtığı ve Halk Bankası`nın kazandığı ihale sonucu Kayseri’

İçerisinde eve dair her şeyin bulunduğu duraklar, taksi şoförlerinin ve vatandaşların konforunu düşünecek şekilde tasarlanmış. Mutfak, tuvalet, televizyon ve klimaya kadar her ayrıntı durakların içine yerleştirilen yeni duraklardan ilkinin Nato Caddesi`ndeki Saray durağına yapılması ise durakta çalışanların ve Kayserililerin memnuniyetini kazandı. Saray Taksi durağında taksici olarak çalışan Ahmet Duran, durakların yeni halinden memnun kaldıklarını belirtti. Duran, “Saray takside taksici olarak görev yapıyorum. Yeni duraklar için Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki’ye, emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz. Yeni yapılan durakları, Büyükşehir Belediyesi bankalara ihale etti, ihaleyi özel bir banka kazandığı için sırayla bu duraklar yapılacak. Öncelikle Nato Caddesi`ne yapıldı. Taksi durağı olarak diğerlerine göre biraz daha modern. Bu daha iyi daha rahat oluyor. Kışın daha sıcak oluyor. İçinde klima, televizyon, lavabo ve mutfak var. Önceden suyumuz yoktu, su bağlandı” ifadelerini kullandı.

Durağın dışında bulunan ATM nedeniyle vatandaşların banka sanıp girdiğini söyleyen Duran, “Vatandaşlar merak ediyor, soran da çok oluyor. Üzerinde halk bankası yazdığı için banka sanıyorlar. Dışarda Halk Bankası`nın bankamatiği var ama burası taksi durağı diyoruz. İnsanlar alıştı artık, memnular da” şeklinde konuştu.

 Yeni durakların Kayserililer içinde bir yenilik olduğunu dile getiren İdris Doğanay, para olmadığı zamanda durağın yanında bulunan taksi durağından para çekip taksiye binebildiklerini söyledi. Doğanay, “Yeni taksi durağından çok memnun kaldık, banka böyle bir şey yaptığı için sevdik. Bazen paramız olmuyor, burada bankamatik olduğu için anında para çekip taksiye biniyoruz. Bu duraklar yapıldığı için çok memnun olduk. Başka taksi durakları da istiyoruz” dedi.



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti