BALIK LOKANTALARI İLE YENİ VİZYON

BALIK LOKANTALARI İLE YENİ VİZYON

Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hunat Mahallesinde yer alan ULUĞ Sokakta çevre düzenleme ve şehir Estetik çalışması yaparak Kayseri’yi yeni bir yaşam alanı kazandıracaklarını bildirdi.

Sivas Caddesi üzerinde yer alan Balıkçı Satıcıların dükkânlarının arka tarafında bulunun ve balıkçı lokantalarının yer aldığı Uluğ Sokakta yeni proje çalışması başlattıklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Uluğ sokakta yapılacak proje çalışması ile Kayseri ilimize yeni vizyon kazandırarak yemek kültürü ile sosyal yaşama renk katacaklarını kaydetti.
İlk etapta 7 balıkçı lokantasında gerçekleştirilecek çalışma yapılacağını ifade eden BaşkanDr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri şehir merkezinde balık lokantacıları sokağı ile ilgili olarak şunları söyledi.
“Şehrimizin merkezinde yer alan ve Hunat Mahallesi 50. Yıl Dedeman Orta Okulu yanında bulunan ULUĞ Sokakta yeni bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Dükkan sahipleri ile ortak bir çalışma yapılarak bu sokağı balıkçılar lokantası sokağı haline getirerek Kayserimize yeni bir vizyon kazandıracağız. Anadolunun ortasında balıkçılar lokantası sokağı ile hem yemek kültürüne hem de sosyal yaşama renk kazandırılacaktır. İlk etapta alanları 39 ile 135 m2 arasında değişen 7 dükkânda yapılacak çalışma ile ışıklı ve katlamalı raylı sistem ile üst kaplama yapılacak ve sokak araç trafiğine kapatılacaktır. İlk etapta 100 metrelik bölüm yapılacak ikinci etapta tamamı yapılacaktır. Uluğ Sokağın toplam uzunluğu 230 metre olarak planlanmıştır. Şu anda çalışmalar başlatılmış olup önümüzdeki ay sonunda hizmete sunulacaktır”



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı