Bakan Yrd. Gürcan Büyükkılıç’ı ziyaret etti

Bakan Yrd. Gürcan Büyükkılıç’ı ziyaret etti

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Gürcan, Başkan Büyükkılıç’a “Sizin başkanlığınızda Kayseri’miz her zaman Türkiye’deki örnek belediyelerden birisi olmuştur” ifadesini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç  bir dizi ziyaret ve programlar kapsamında memleketi Kayseri’ye gelen Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan’ı Büyükşehir Belediyesi Başkanlık giriş kapısında çiçeklerle karşıladı. Bakan Yardımcısı Gürcan’a, ziyarette Vali Şehmus Günaydın ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da eşlik etti.

Burada gerçekleşen ziyarette Başkan Büyükkılıç, memleketi Kayseri’ye gelen Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan’a hem ‘hoş geldiniz’ diyerek hem de yeni görevinde başarılar diledi.

Bakan Yardımcısı Gürcan Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’deki örnek belediyelerden birisi olduğunu belirterek şunları kaydetti.  “Geçmişten beri Şükrü Karatepe belediye başkanımız, daha sonrasında Özhaseki başkanımız ve şimdi sizin başkanlığınızda Kayseri’miz her zaman Türkiye’deki örnek belediyelerden birisi olmuştur. Belediyecilik anlayışı, hizmete dayalı ve vatandaşın tüm ihtiyaçlarını gideren, vatandaşla beraber el ele, kol kola uyum içerisinde çalışan belediyecilik anlayışı ile hizmetlerinize devam ediyorsunuz. Sahada hem duyuyoruz hem de yerinde görüyoruz, size teşekkür ediyorum”

Öte yandan Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ile beraberindeki protokol, Kayseri’nin ticari dokusunun önemli merkezlerinden olan ve 10 milyon TL yatırım yapılan Yeraltı Çarşısı’ndaki dönüşüm ve teknik yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek, esnafları ziyaret etti.                                

Yeraltı Çarşısı’nda Başkan Büyükkılıç, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan ve protokol ile birlikte vatandaşlara ve esnaflara aşure dağıttı            

 

 

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”