BAKAN SPİKERLİK YAPTI

BAKAN SPİKERLİK YAPTI

- BAKAN YILDIZ HABER SPİKERLİĞİ YAPTI - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, açılışını yaptığı KayTv'de haber spikerliği yaptı. Bakan Yıldız, "Bizler konuşma metinlerine bağlı kalmaksızın, dinleyicilerle göz göze gelmeye çalışıyoruz. Ama bu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, KayTv'nin açılış törenine katıldı. Törene, Vali Mevlüt Bilici, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Elitaş, Yaşar Karayel, Ahmet Öksüzkaya, Pelin gündeş Bakır, İsmail Tamer, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve çok sayıda davetli katıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, törende yaptığı konuşmasında Türkiye'nin büyüdüğünü, Kayseri'nin ise iki kat daha hızlı büyüdüğünü söyledi. "Bardağın dolu tarafı var, boş tarafı var" diyen Bakan Yıldız, "Biz eleştirilere her zaman açığız. 10 yıllık bir performans sergiledik ve bu tüm dünya tarafından dikkat çekti. Ama yapacağımız çok işler var. Yapıcı eleştirilere her zaman açığız" diye konuştu.

İş adamı Saffet Aslan, eğitimde olduğu gibi basın konusunda da destek vermek için çaba sarf ettiklerini belirterek, "Halkımıza en doğru haberi en kısa sürede sunmak için gayret göstereceğiz" dedi.

KayTv'nin açılışından sonra stüdyoları gezen bakan Taner Yıldız, haber spikerliği yaptı. Kameranın karşısına geçen Bakan Yıldız, haber metinlerini okumakta zorlanmadı. Haber spikerliğinin rahatlıkla yapılabileceğini ifade eden Bakan Yıldız, "Bizler yaptığımız konuşmalarda metinlere bağlı kalmaksızın, bizi dinleyenlerle göz göze gelerek konuşmak durumundayız. Bu nedenle haber spikerliği rahatlıkla yapılabilir" dedi.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı