BAKAN SELÇUK 11 OKULUN YAPIM PROTOKOLÜ’NE İMZA KOYDU

BAKAN SELÇUK 11 OKULUN YAPIM PROTOKOLÜ’NE İMZA KOYDU

TEKLİ EĞİTİMİN İLK ADIMI ATILDI

İlimiz hayırseverler tarafından yaptırılacak olan 11 okulun protokol imza töreni iştirak etmek üzere ilimize gelen  Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kayseri Kalesi içerisinde  tertiplenen törende Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ile birlikte imza koyarak ilimiz genelinde tekli eğitime geçişe önemli katkı sağlayacak olan okullar için ilk adımı attı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un katılımı ile Kayseri Kalesi içerisinde gerçekleşen ve Ak Parti Kurmaylarının eksiksiz katıldığı ilimizin farklı bölgelerine yapılacak olan 11  okulun protokol imza törenin en dikkat çeken katılımcıları hiç şüphesiz ilimiz hayırseverleri oldu.

İlimizde tekli eğitime geçiş sürecine önemli katkı verecek olan 11 yeni okulu yaptıracak hayırseverler Osman Ulubaş, Mehmet İlgü, Şükrü Baktır, Arif Övünç ve Büyükkılıç ailesi mensupları tören alanındaki yerlerini alırken Bakan Selçuk “Parası da olsa hayırseverlik herkese nasip olmaz” sözleri onlarındır.

Bakan Selçuk sözlerinin devamında Kayseri’nin hayırseverliği ile nam saldığını vurgulayıp, son yıllarda ülke genelinde gerçekleştirilen eğitim çalışmalarına dikkat çekti.

Törende konuşan bir diğer önemli isim Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet ÖZHASEKİ’de hayırsever katkısı ile ilimizde hayata geçen eserlerin aydınlık geleceğe yüzünü çeviren ilimizi sakinleri ve gençleri için son derece büyük anlam ifade ettiğine dikkat çekip ”Sokağa çıktığınızda gördüğünüz her okulun, caminin, sağlık ocağının üzerinde farklı bir hayırseverin isimi vardır” ifadesini kullandı.

Protokol imza töreni öncesi söz alan hayırsever Osman Ulubaş bakanlardan Hızlı Tiren istemesi  önemli bir ayrıntı olarak hafızalara kazındı.

Konuşmaların ardından Bakan Selçuk ve hayırseverler imza koyarak ilimizin eğitim hayatı için önemli bir girişimde bulundular.



Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak